about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی هشدار داد که تاریخ دیجیتال این رژیم ممکن است پاک شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی اخیراً به آرشیو دولتی اسرائیل هشدار داد که تمام مطالب بایگانی آنلاین این رژیم در خطر حذف دائمی قرار دارد. نیر بار یوسف (Nir Bar Yosef)، سرپرست اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، در جلسه ای در کِنست (Knesset)، پارلمان اسرائیل، گفت که وب‌سایت فعلی آرشیو مبتنی بر زیرساخت‌های قدیمی است و تمام مواد محافظت شده موجود در آن در معرض خطر است.

این اظهارات در جلسه کمیته علوم و فناوری کِنست بیان و در مورد مختل شدن وب‌سایت آرشیو پس از حمله هکری نوامبر گذشته بحث و گفتگوهایی مطرح شد.

هکرهای طرفدار فلسطین با نفوذ به وب‌سایت آرشیو دولتی اسرائیل، عملکرد جستجوی آن را غیرفعال و از مشاهده فایل‌ها توسط کاربران جلوگیری کردند. هکرها همچنین اطلاعات شخصی کاربران این سایت اعم از محققان، مورخان و شهروندان عادی را به دست آوردند و به صورت آنلاین فاش کردند.

بار یوسف آن رویداد را یک حمله بسیار پیچیده و مخرب توصیف کرد. او افزود که پس از آن، به آرشیو توصیه کرده بود که به جای تلاش برای بازیابی وب‌سایت، یک وب‌سایت کاملاً جدید بسازد.

بار یوسف اذعان کرد :

«ما متقاعد نشدیم که کد باقیمانده عاری از برنامه‌های مضر است. نظر این بود که سایت موارد محافظت شده را در آرشیو دولتی در معرض خطر غیرمنطقی قرار می‌دهد.»

به گفته رِویتال یاگودا (Revital Yagoda) در این اداره، این یک حمله با کیفیت بالا بود و تعداد زیادی پایگاه داده پاک شدند.

روتی آوراموویتز (Ruti Avramovitz)، آرشیودار دولتی رژیم صهیونیستی، در این جلسه عنوان کرد که وب‌سایت موجود قدیمی است و امنیت اطلاعات کافی را ارائه نمی‌دهد. وی ادامه داد که پس از حمله 7 اکتبر حماس موسوم به طوفان‌الاقصی، اسرائیل به هدفی جذاب‌تر برای حملات سایبری تبدیل شده است.

آوراموویتز تصریح کرد :

«هر چیزی که در سایت بود بدون هیچ ردی پاک شد. آنچه حذف شده فقط یک کپی است و خود پایگاه‌های اطلاعاتی یعنی «حافظه ملی اسرائیل» و «تاریخ اسرائیل» ایمن نگهداری می‌شوند و دارای نسخه پشتیبان هستند. با این حال، حتی این نسخه‌های پشتیبان حداکثر محافظت را ندارند و از حمله مصون نیستند. بدتر اینکه، ممکن است در حمله بعدی، نه فقط وب‌سایت، بلکه پایگاه داده آرشیو دولتی اسرائیل نیز مورد حمله قرار گیرد. برای غیرفعال کردن همه گزینه‌های جستجو در وب‌سایت باید یک سایت جدید راه‌اندازی شود.»

وی ادامه داد :

«ما در عصر تکنولوژی هستیم، اما با پیشرفت و عمیق‌تر شدن آن، متوجه می‌شویم که این دنیا هزینه‌هایی نیز دارد و این یکی از آنها است. آرشیو دولتی اسرائیل به دلیل اینکه بخشی از دفتر نخست وزیری است، هکرها به آن توجه ویژه‌ای دارند. ما به پیشرفت ادامه خواهیم داد و دفعه بعد امیدوارم مورد حمله قرار نگیریم. تا حدود 2 ماه دیگر یک راه‌حل تکنولوژیکی پیشنهاد می‌شود که به وب‌سایت قدیمی اجازه می‌دهد بدون به خطر انداختن مواد موجود در آرشیو دوباره فعال شود؛ و اینکه وب‌سایت جدید تا حدود یک سال آینده راه‌اندازی خواهد شد.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد