about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان معتقدند که پاکستان با توجه به افزایش حملات سایبری باید امنیت آنلاین و آموزش امنیت سایبری را به یک اولویت حیاتی تبدیل کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در سال 2023، پاکستان 17 درصد افزایش قابل توجهی را در حملات سایبری نسبت به سال قبل تجربه کرد که نشان دهنده روند نگران کننده در چشم‌انداز امنیت سایبری این کشور است. با توجه به بی‌سواد بودن 40 درصد از جمعیت، این افزایش جرایم سایبری هم مورد انتظار و هم هشداردهنده است. کارشناسان معتقدند که با پیشرفت فناوری، امنیت سایبری برای افراد و سازمان‌ها حیاتی‌تر می‌شود. ماهیت در حال تحول تهدیدات سایبری مستلزم درک جامع امنیت آنلاین است و آموزش امنیت سایبری را به یک اولویت حیاتی برای پاکستان تبدیل می‌کند.

به گفته محققان پاکستانی، ادغام آموزش امنیت سایبری در برنامه درسی مدارس پاکستان برای رسیدگی به چالش‌های رو به رشد ضروری است. آموزش اولیه در زمینه امنیت سایبری به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا با خیال راحت و مسئولانه در دنیای دیجیتال حرکت کنند. یادگیری اخلاق دیجیتال بسیار مهم است و به دانش‌آموزان در مورد مسئولیت‌های مدنی و رفتار اخلاقی مانند احترام به حریم خصوصی آنلاین و استفاده ایمن از رسانه‌های اجتماعی آموزش می‌دهد. شروع زودهنگام این آموزش تضمین می‌کند که دانش‌آموزان عادات دیجیتالی خوبی ایجاد و حضور آنلاین امنی را حفظ می‌کنند. آموزش امنیت سایبری در مدارس آنها را برای مقابله با خطرات مرتبط با ابزارها و پلتفرم‌های دیجیتال مجهز می‌کند. حفاظت از اطلاعات شخصی آنلاین بسیار مهم است. دانش‌آموزان باید در مورد رمزهای عبور قوی، تشخیص تلاش‌های فیشینگ و درک تنظیمات حریم خصوصی برای محافظت از خود در برابر سرقت هویت و سایر جرایم سایبری بیاموزند. محققان براین باورند که آموزش امنیت سایبری همچنین می‌تواند با ارتقاء آگاهی از رفتار آنلاین و پیامدهای بالقوه آن به پیشگیری از آزار سایبری کمک کند. این دانش به ایجاد یک محیط آنلاین امن‌تر کمک می‌کند. علاوه بر این، مهارت‌های امنیت سایبری به طور فزاینده‌ای در بازار کار ارزشمند هستند و دانش‌آموزان را برای مشاغل آینده در زمینه‌های مختلف آماده می‌کنند.

با این حال، اجرای آموزش امنیت سایبری در پاکستان چندین چالش را به همراه دارد. کمبود معلمان ماهر با دانش و تخصص دیجیتالی معاصر در امنیت سایبری وجود دارد. آموزش معلمان و به‌روزرسانی برنامه درسی نیازمند سرمایه‌گذاری قابل توجه و بازنگری مستمر برای همگام شدن با تهدیدات در حال تحول است. آگاهی و تأکید بر امنیت سایبری در سطح سیاست وجود ندارد و ادغام در چارچوب آموزش ملی را پیچیده می‌کند. بسیاری از مدارس پاکستان، به ویژه در مناطق روستایی، فاقد زیرساخت‌های لازم و دسترسی به فناوری برای آموزش مؤثر امنیت سایبری هستند. نابرابری‌های اجتماعی-اقتصادی به این معنا است که همه دانش‌آموزان دسترسی برابر به دستگاه‌های دیجیتال و اینترنت ندارند و شکافی در اثربخشی آموزش امنیت سایبری ایجاد می‌کند.

با وجود این چالش ها، اولویت دادن به آموزش امنیت سایبری ضروری است. پاکستان با سرمایه‌گذاری در آموزش معلمان، به‌روزرسانی برنامه‌های درسی و اطمینان از دسترسی عادلانه به فناوری، می‌تواند نسل بعدی خود را به مهارت‌ها و دانشی مجهز کند تا با خیال راحت و مسئولانه در دنیای دیجیتال حرکت کند. این سرمایه‌گذاری نه تنها از افراد محافظت می‌کند، بلکه امنیت ملی را تقویت می‌کند و رشد اقتصادی را در اقتصاد جهانی دیجیتال به طور فزاینده ارتقا می‌دهد. 
 

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .