about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت مایکروسافت، با انتشار مجموعه ‌اصلاحیه‌های امنیتی ماهانه خود برای ماه میلادی می ۲۰۲۵ ترمیم بیش از ۷۰ آسیب‌پذیری را آغاز کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛  به نقل از مرکز مدیریت راهبردی افتا، نکته قابل توجه این است که مهاجمان سایبری از حداقل ۵ مورد از این آسیب‌پذیری‌های ترمیم‌شده، از مدتی پیش، سوءاستفاده کرده‌اند.

۷ مورد از آسیب پذیری‌های اعلام شده در محصولات شرکت مایکروسافت نیز، روز-صفر گزارش شده است.

آن دسته از آسیب‌پذیری‌ها را روز-صفر می‌داند که قبل از عرضه اصلاحیه و به‌روزرسانی امنیتی برای آنها، یا مورد سوءاستفاده مهاجمان قرار گرفته‌اند یا جزئیات آنها به‌طور عمومی افشا شده باشد.

مجموعه‌اصلاحیه‌های ماه می، انواع مختلفی از آسیب‌پذیری‌ها از جمله اجرای کد از راه دور، افزایش سطح دسترسی، افشای اطلاعات، منع سرویس، دور زدن سازوکارهای امنیتی و جعل را در محصولات مایکروسافت ترمیم می‌کنند.

اجرای کد از راه دور و افزایش سطح دسترسی به ترتیب با ۲۸ و ۱۷ مورد، بیشترین سهم از انواع آسیب‌پذیری‌ها را در محصولات مایکروسافت، به خود اختصاص داده‌اند.

۶ مورد از آسیب‌پذیری‌های وصله‌شده مایکروسافت ، "بحرانی" گزارش شده‌اند و شدت سایر آسیب‌پذیری‌ها نیز "زیاد" اعلام شده است.

در درجه‌بندی شرکت مایکروسافت، نقاط ضعفی که سوءاستفاده از آنها بدون نیاز به دخالت و اقدام کاربر باشد، "بحرانی" تلقی شده و اصلاحیه‌هایی که این نوع نقاط ضعف را ترمیم می‌کنند، بالاترین درجه حساسیت یا "بحرانی" را دریافت می‌کنند.

نقاط ضعفی را که سوءاستفاده موفق از آنها، نیازمند فریب کاربر به انجام کاری یا نیازمند دسترسی فیزیکی به دستگاه هدف باشد، اصلاحیه‌هایی با درجه حساسیت "زیاد" برطرف و ترمیم می‌کنند.

خبر تخصصی و فنی به همراه فهرست کامل آسیب‌پذیری‌های ترمیم‌شده در محصولات مایکروسافت در پایگاه اینترنتی مرکز مدیریت راهبردی افتا به آدرس:

https://afta.gov.ir/fa-IR/Portal/۴۹۲۷/news/view/۱۴۶۰۸/۲۲۱۷/Staging / منتشر شده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد