about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کره جنوبی و ایالات متحده روز دوشنبه رزمایش‌های سالانه تابستانی خود را با هدف افزایش آمادگی مشترک برای مقابله با تهدیدات تسلیحاتی و سایبری کره شمالی آغاز کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، رزمایش‌های «سپر آزادی اولچی» که قرار است تا 29 اوت ادامه داشته باشد، در زمانی برگزار می‌شود که کره شمالی در تلاش برای پیشبرد برنامه‌های هسته‌ای و موشکی خود است و به دنبال پرتاب ماهواره‌های شناسایی می‌باشد.

به گفته ارتش هر دو کشور، این تمرین‌ها تهدیدات واقعی در تمامی حوزه‌ها را شامل می‌شوند، از جمله تهدیدات موشکی کره شمالی، ایجاد اختلال در جی پی اس (GPS)، حملات سایبری و دیگر درس‌هایی که از حوادث اخیر آموخته شده است.

مقامات اعلام کردند که کره جنوبی به‌طور جداگانه رزمایش‌های دفاع مدنی به رهبری دولت به نام اولچی را بر اساس سناریوی حمله هسته‌ای از سوی کره شمالی برگزار خواهد کرد.

یون سوک یول، رئیس‌جمهور کره جنوبی، بر آمادگی کامل در برابر کره شمالی تأکید کرد و آن را «بی‌پرواترین و غیرمنطقی‌ترین کشور جهان» توصیف کرد.

او در جلسه کابینه بیان کرد:

همان‌طور که در اوکراین و درگیری‌های خاورمیانه مشاهده می‌شود، جنگ می‌تواند در هر زمانی رخ دهد. ماهیت جنگ نیز از گذشته تغییر کرده و اکنون به شکل ترکیبی از جنگ‌های منظم، نامنظم و سایبری و حتی جنگ روانی با استفاده از اخبار جعلی انجام می‌شود.

یون همچنین اظهار کرد که حدود ۱۹ هزار سرباز کره جنوبی، مشابه سال گذشته، در 48 دوره از تمرین‌های مشترک میدانی، از جمله مانورهای میدانی، تیراندازی و تمرینات آبی خاکی شرکت خواهند کرد.

پیونگ‌یانگ مدت‌هاست که متحدان را به دامن زدن به تنش‌ها از طریق این رزمایش‌ها متهم کرده و آن‌ها را به‌عنوان تمرین‌هایی برای جنگ هسته‌ای توصیف می‌کند.

سئول و واشنگتن اعلام کرده‌اند که این تمرین‌ها دفاعی بوده و در پاسخ به تهدیدات کره شمالی انجام می‌شوند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.