about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور از آغاز فرآیند آموزش یک میلیون دانش‌آموز و یکصدهزار معلم در حوزه هوش مصنوعی طی تابستان سال آینده خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حسین افشین در «نشست هم اندیشی ترویج و توسعه یادگیری هوش مصنوعی» که با حضور وزیر آموزش و پرورش و دیگر اعضای کارگروه هوش مصنوعی برگزار شد، با اشاره به حمایت جدی از ترویج و توسعه یادگیری هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی به عنوان یکی از مهم‌ترین فناوری‌های تحول آفرین و سرنوشت‌ساز، نقشی کلیدی در آینده کشورها ایفا می‌کند و اگرچه حرکت در این مسیر را قدری دیر آغاز کرده‌ایم، اما باید به طور جدی از آموزش و یادگیری، توسعه زیرساخت‌ها و ابزارهای نوآورانه این حوزه حمایت کنیم.

وی با اشاره به همکاری معاونت علمی و آموزش رایگان هوش مصنوعی به دانش آموزان و معلمان به عنوان گامی آینده‌نگرانه برای تربیت نیروی متخصص حوزه هوش مصنوعی گفت: فاز نخست برنامه آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز، از تابستان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود و به طور همزمان، یکصد هزار معلم نیز در حوزه فناوری هوش مصنوعی آموزش می‌بینند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، برنامه ویژه آموزش رایگان هوش مصنوعی را شامل بخش‌های نوآورانه و متنوع به منظور ایجاد جذابیت و آشناسازی متخصصان آینده این حوزه عنوان کرد و گفت: این برنامه به شکلی ویژه و جذاب طراحی شده است به طوری که شامل بخش‌های عملی نیز خواهد بود. ابتدای سال تحصیلی آینده، یک میلیون دانش‌آموز در سنین ۷ تا ۱۵ سالگی را تحت پوشش قرار دهد. این برنامه به صورت کاملاً عملی و جذاب طراحی شده است.

ترویج هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها

افشین، تربیت و پرورش نیروی انسانی متخصص را یکی از مؤلفه‌های اساسی در توسعه و پیشرفت کشور در فناوری هوش مصنوعی دانست و افزود: با آغاز فعالیت دولت چهاردهم، موضوع آموزش و یادگیری را با جدیت دنبال شد و در همین راستا، در نخستین گام فراخوانی اعلام کردیم که از تدریس هوش مصنوعی توسط استادان دانشگاه، حمایت کنیم. مجوز تدریس دو واحد درسی را از وزیر علوم هم دریافت کردیم تا هوش مصنوعی، مستقل از این‌که دانشجو در چه رشته‌ای تحصیل می‌کند، به عنوان واحدهای موظف، ثبت شود.

وی، با اشاره به تدریس سرفصل‌های دانشگاهی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها گفت: این کلاس‌ها از مهر تا دی ماه امسال برگزار شد که نسخه ضبط شده کلاس‌ها، به صورت رایگان در پلتفرم‌های آموزش مجازی در حال بارگذاری است تا دانشجویان از سراسر کشور، بدون محدودیت به این منابع آموزشی دسترسی داشته باشند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، با اشاره به آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه کوانتوم اظهار کرد: همین فرآیند مجدداً در سال تحصیلی جدید اجرا خواهد شد، ضمن این‌که با استفاده از همین سازوکار، از تدریس سرفصل‌های درسی و آموزش دانشجویان در حوزه فناوری کوانتوم نیز حمایت می‌کنیم.

افشین، با اشاره به حمایت از استادان به ازای تدوین سرفصل‌های درسی در حوزه هوش مصنوعی و کوانتوم گفت: علاوه بر تدریس این دوره‌ها، از تدوین سرفصل‌های درسی حمایت می‌کند به طوری‌که برای هر سیلابس هوش مصنوعی ۱۰۰ میلیون تومان و به ازای هر سیلابس درسی کوانتوم ۱۵۰ میلیون تومان به اساتیدی که تدریس کرده و کلاسشان را ضبط کنند، تعلق می‌گیرد.

وی در ادامه افزود: معاونت علمی به طور گسترده و دقیق، تجربه کشورهای مختلف از جمله روسیه و چین در تدریس هوش مصنوعی را مورد بررسی و مطالعه قرار داد و کتاب‌های درسی و مدل‌های آموزشی مختلف را ارزیابی کرد. در این ارزیابی‌ها، ویژگی‌های فرهنگی و بومی هر کشور و روش آموزشی اتخاذشده نیز مد نظر قرار گرفت. همچنین مدل‌هایی که در سایر کشورها پیاده شده است مانند آموزش از طریق بازی را در کشور بومی‌سازی کردیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با بیان این‌که رویکرد معاونت علمی، «فناوری هوش مصنوعی برای همه» است و ناظر به همین رویکرد، از یادگیری علاقمندان هوش مصنوعی، از هر قشر و گروه سنی، حمایت می‌کند، ادامه داد: باید همین آموزش را برای والدین نیز پیاده‌سازی کنیم زیرا وقتی کودک هوش مصنوعی را می‌آموزد، پرسش‌هایی در ذهن او ایجاد می‌شود که پدر و مادر باید قادر باشند به این پرسش‌ها پاسخ بدهند.

افشین افزود: این آموزش‌ها در دسترس همگان است و والدین هم می‌توانند از این آموزش‌ها استفاده کنند. حمایت‌ها به گونه‌ای طراحی شده است که بهترین اساتید علاقمند به آموزش هوش مصنوعی کشور، این حوزه را تدریس کنند.

وی با بیان این‌که آموزش هوش مصنوعی در سه سطح انجام می‌گیرد، عنوان کرد: در لایه نخست، عموم مردم آموزش می‌بینند. این فرآیند کودکان خردسال تا افراد سنین بالاتر را در برمی‌گیرد. برای دانشجویان، با اقداماتی که پیش‌بینی کرده‌ایم، آموزش و پژوهش در حوزه هوش مصنوعی را در تمامی رشته‌ها دنبال می‌کنیم، به طوری که سال گذشته بالغ بر ۴۰ قرارداد پژوهشی در حوزه هوش مصنوعی، هرکدام به ارزش ۵ میلیارد تومان منعقد شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با بیان این‌که آموزش هدفمند هوش مصنوعی به عموم جامعه، زمینه‌ساز تحولی در عرصه این فناوری خواهد بود، عنوان کرد: تلاش می‌کنیم نیروی انسانی با سازوکارهای مختلف حمایت شود. این آمادگی را داریم که در فصل تابستان، معلمان توسط بهترین استادان آموزش ببینند. همچنین آموزش به والدین، بخش دیگری از برنامه آموزش هوش مصنوعی است که توسط معاونت علمی، پیگیری می‌شود.

افشین با تأکید بر شناخت مسیر حرکت پیموده شده توسط کشورهای موفق دنیا، اهمیت آموزش پایه‌ای هوش مصنوعی را یادآور شد و افزود: تا زمانی که پایه‌های آموزش را تقویت نکنیم، به صورت عمیق به نوآوری و توسعه فناوری دست نخواهیم یافت. معتقدم وزارت آموزش و پرورش می‌تواند با بررسی مدل‌های آموزشی موفق دنیا، به یک مدل و ساختار بومی برسد و سرعت نوآوری در این عرصه را افزایش دهد.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/18 - 20:59- اروپا

تلاش پلیس بریتانیا برای مهار اطلاعات نادرست

پلیس بریتانیا برای مهار اطلاعات نادرست آنلاین تلاش می‌کند.

دستگیری
1404/02/18 - 20:35- جرم سایبری

دستگیری چهار مجرم سایبری در لهستان

به گزارش یوروپل، مقامات لهستانی چهار نفر را به ظن اداره خدمات غیرقانونی اجاره برای حملات منع سرویس توزیع‌شده که به کاربران اجازه می‌داد حملاتی سایبری علیه وب‌سایت‌ها و سرورها در سراسر جهان انجام دهند، دستگیر کرده‌اند.

انتصاب
1404/02/18 - 20:28- آمریکا

انتصاب جدید ترامپ برای سمت مدیر ارشد فناوری پنتاگون

دونالد ترامپ، کیرستن دیویس، یکی از چهره‌های باسابقه در صنعت که در شرکت‌هایی مانند Unilever و Estée Lauder در حوزه امنیت سایبری فعالیت داشته را برای پست عالی فناوری در وزارت دفاع معرفی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.