about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آغاز فعال‌سازی فناوری 5G در مدل‌های مختلف گوشی‌های سامسونگ در ایران خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آغاز فعال‌سازی فناوری ,  5g در مدل‌های مختلف گوشی‌های سامسونگ در ایران خبر داد و گفت: این اقدام که در پی دیدار دی‌ماه سال گذشته وزیر ارتباطات با سفیر کره جنوبی در تهران و در چارچوب سیاست راهبردی دیپلماسی فناوری انجام شده، گامی دیگر در مسیر بهره‌برداری از شبکه نسل پنجم کشور محسوب می‌شود.

ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – با اشاره به برگزاری جلسات فنی و مذاکرات مستمر با شرکت سامسونگ و پیگیری‌های صورت‌گرفته از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: فناوری نسل پنجم تلفن همراه (۵G) به‌تدریج و همزمان با به‌روزرسانی نسخه اندروید به نسخه ۱۵ و رابط کاربری One UI به نسخه ۷، در مدل‌های مختلف گوشی‌های سامسونگ در ایران فعال خواهد شد.

این اقدام در ادامه رایزنی‌های سطح بالای انجام‌شده در چارچوب سیاست راهبردی دیپلماسی فناوری وزارت ارتباطات رقم خورده است. در دی‌ماه سال گذشته، سید ستار هاشمی در دیدار با کیم جن‌پیو، سفیر کره جنوبی در تهران، ضمن تأکید بر لزوم اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های پیشین میان دو کشور، خواستار پیگیری امکان پشتیبانی از فناوری ۵G در مدل‌های قدیمی‌تر گوشی‌های سامسونگ شد. این دیدار که با محوریت تقویت همکاری‌ها در حوزه‌های دولت هوشمند، فیبر نوری و هوش مصنوعی برگزار شد، زمینه‌ساز فعال‌سازی تدریجی ۵G در گوشی‌های ساخت کره جنوبی در ایران شد.

بنا بر اعلام وزارت ارتباطات، وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه این فرآیند یکی از نتایج عملی آن دیدار و پیگیری‌های مشترک در راستای همکاری‌های فنی دوجانبه است، افزود: فناوری ۵G بر روی گوشی‌هایی فعال می‌شود که از ابتدا قابلیت سخت‌افزاری پشتیبانی از این فناوری را داشته باشند. این قابلیت پیش‌تر در خانواده گوشی‌های سری S۲۵ و اخیراً در مدل‌های S۲۴، S۲۳ و S۲۲ فعال شده است.

5Gتا پایان تابستان در اغلب مدل‌های سامسونگ فعال می‌شود 

همچنین بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فعال‌سازی فناوری نسل پنجم تلفن همراه (۵G) در گوشی‌های سامسونگ ادامه پیدا خواهد کرد و به تدریج تا پایان تابستان در اغلب مدل‌ها این فناوری فعال می‌شود.

به دنبال پیگیری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شرکت سامسونگ، جزئیات زمان‌بندی این فرایند را به شرح ذیل منتشر کرده است.
تا پایان خردادماه سال جاری، فناوری ۵G روی گوشی‌های زیر فعال می شود:

سری تاشو:
Galaxy Z Flip۴ / Z Flip۵ / Z Flip۶ / Z Fold۴ / Z Fold۵ / Z Fold۶

سری Fan Edition و پرچم‌داران اخیر:
Galaxy S۲۱ FE ۵G / S۲۳ FE / S۲۴ FE
Galaxy S۲۲ / S۲۲+ / S۲۲ Ultra / S۲۳ / S۲۳+ / S۲۳ Ultra / S۲۴ / S۲۴+ / S۲۴ Ultra

بر اساس این گزارش، در گام بعدی و تا پایان تیرماه، مدل‌های زیر نیز به فناوری نسل پنجم مجهز خواهند شد:

سری پرچم‌دار S۲۱ شامل:
Galaxy S۲۱ ۵G / S۲۱+ ۵G / S۲۱ Ultra ۵G

گوشی‌های میان‌رده سری A شامل:
Galaxy A۰۵ / A۰۵s / A۱۴ / A۱۴ ۵G / A۱۵ ۵G / A۱۶ / A۲۵ ۵G / A۳۳ ۵G / A۳۴ ۵G / A۵۳ ۵G / A۵۴ ۵G / A۵۵ ۵G

همچنین، سایر مدل‌های سامسونگ که از قابلیت سخت‌افزاری لازم برخوردار بوده و امکان دریافت نسخه‌های جدید اندروید و رابط کاربری One UI را دارند، حداکثر تا پایان مردادماه سال جاری به فناوری ۵G دسترسی خواهند داشت.

گفتنی است شرکت سامسونگ متعهد شده است در صورت فراهم بودن زیرساخت‌های فنی، این بروزرسانی‌ها را حتی زودتر از زمان‌بندی اعلام‌شده برای کاربران ایرانی ارائه دهد.

موضوع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.