about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گفته شرکت امنیت سایبری سیسکو، بیش از ۶۰ درصد شرکت‌های سعودی از تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی بسیار آگاه هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک نظرسنجی جدید نشان داد که بیش از نیمی از شرکت‌های سعودی در حال حاضر از هوش مصنوعی برای تقویت دفاع امنیت سایبری استفاده می‌کنند و شرکت‌ها این فناوری را برای تسریع تشخیص، پاسخ و بازیابی تهدید به کار می‌گیرند.

شاخص آمادگی هوش مصنوعی سیسکو (Cisco) نشان داد که ۵۱ درصد از سازمان‌ها در این کشور، هوش مصنوعی را در عملیات‌های امنیتی خود اجرا کرده‌اند، درحالی‌که ۶۰ درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که از خطرات سایبری ناشی از هوش مصنوعی بسیار آگاه هستند، زیرا کسب‌وکارها این فناوری را عمیق‌تر در معماری امنیتی خود جای می‌دهند.

در این گزارش آمده است که استقرار هوش مصنوعی قرار است سرعت بیشتری بگیرد، به طوری که ۹۱ درصد از سازمان‌های سعودی قصد دارند عوامل هوش مصنوعی را معرفی کنند و ۴۰ درصد انتظار دارند که این عوامل در سال آینده در کنار کارمندان انسانی کار کنند.

این پذیرش سریع، نشان‌دهنده تلاش عربستان سعودی برای قرار دادن خود به عنوان یک مرکز فناوری منطقه‌ای تحت دستور کار تنوع اقتصادی چشم‌انداز ۲۰۳۰ است.

این یافته‌ها پس از مطالعه‌ای در ماه ژوئن امسال توسط دانشگاه اِلون (Elon) منتشر شد که نشان می‌دهد ۸۰ درصد از بزرگسالان سعودی از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده می‌کنند و از هر سه نفر، یک نفر به طور منظم از آنها استفاده می‌کند، در حالی که ۵۳ درصد از کسب‌وکارها حداقل به یک ابزار هوش مصنوعی در گردش کار خود متکی هستند.

فادی یونس (Fady Younes)، مدیر عامل امنیت سایبری سیسکو در خاورمیانه، آفریقا، ترکیه، رومانی و کشورهای مستقل مشترک‌المنافع، گفت:

«عربستان سعودی در راستای چشم‌انداز ۲۰۳۰، پیشرفت چشمگیری در ادغام هوش مصنوعی در اقتصاد خود داشته است. سازمان‌ها در عربستان نه تنها به سرعت در حال گسترش هوش مصنوعی هستند، بلکه به طور جدی در حال اتخاذ موضعی پیشگیرانه در حفاظت از هوش مصنوعی، داده‌ها و هویت‌ها هستند.»

طبق نظرسنجی انجام شده، ۳۹ درصد از سازمان‌ها در حال ادغام هوش مصنوعی در سیستم‌های هویت و امنیت خود هستند، درحالی‌که ۳۹ درصد دیگر گزارش می‌دهند که کاملاً مجهز به کنترل و ایمن‌سازی عوامل هوش مصنوعی هستند.

سیسکو اعلام کرد که ۶۸ درصد از شرکت‌های سعودی در حال حاضر از افزایش سودآوری، بهره‌وری و نوآوری ناشی از سرمایه‌گذاری‌های هوش مصنوعی خبر می‌دهند که نشان‌دهنده تأثیر تجاری رو به رشد این فناوری است.

در این گزارش آمده است:

«روی هم رفته، این ارقام نشان می‌دهد که بسیاری از سازمان‌ها در عربستان سعودی فراتر از آزمایش حرکت و اکنون هوش مصنوعی را به عنوان بخشی از رویکرد امنیتی اصلی خود، ادغام و مدیریت می‌کنند.»

شاخص آمادگی هوش مصنوعی سیسکو ۲۰۲۵ براساس یک نظرسنجی جهانی دوسوکور از ۸۰۰۰ رهبر ارشد فناوری اطلاعات و کسب‌وکار که مسئول استراتژی هوش مصنوعی در شرکت‌هایی با بیش از ۵۰۰ کارمند در ۲۶ صنعت هستند، تهیه شده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد