about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مایکروسافت و گروه G42 از افزایش ظرفیت ۲۰۰ مگاواتی مرکز داده در امارات متحده عربی خبر دادند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت مایکروسافت و گروه G42 امارات از افزایش ۲۰۰ مگاواتی ظرفیت مرکز داده در امارات متحده عربی به‌عنوان بخشی از تعهد سرمایه‌گذاری بیش از ۱۵ میلیارددلاری این غول فناوری آمریکایی در این کشور خبر دادند.

 این دو شرکت در بیانیه‌ای مشترک، بدون ارائه جزئیات بیشتر، اعلام کردند که این افزایش ظرفیت از طریق مراکز داده خزنه (Khazna)، یکی از واحدهای گروه G42، انجام خواهد شد و انتظار می‌رود قبل از پایان سال آینده به‌صورت آنلاین آغاز شود. 

مایکروسافت این هفته اعلام کرد که سرمایه‌گذاری آن در امارات متحده عربی بین سال‌های ۲۰۲۳ تا پایان امسال به ۷.۳ میلیارد دلار خواهد رسید و ۷.۹ میلیارد دلار دیگر نیز برای سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ در نظر گرفته شده است.

همچنین دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، صادرات تراشه‌های پیشرفته انویدیا را برای مراکز داده خود در این کشور حوزه خلیج‌فارس که میلیاردها دلار برای تبدیل‌شدن به یک قطب جهانی هوش مصنوعی هزینه کرده است، تصویب کرده است.

مایکروسافت سال گذشته ۱.۵ میلیارد دلار برای خرید سهام اقلیت در G42 سرمایه‌گذاری کرد.

این توسعه، زیرساخت‌های هوش مصنوعی و ابری بیشتری را برای امارات متحده عربی فراهم و خدمات ابری امن، مقیاس‌پذیر و مستقل مایکروسافت آژور را تقویت می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.