about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تقاضای برق مراکز داده ایالات متحده آمریکا می‌تواند در سه سال آینده تقریباً سه برابر شود.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، بر اساس گزارش‌های منتشر شده، تقاضای برق مراکز داده ایالات متحده آمریکا می‌تواند در سه سال آینده تقریباً سه برابر شود و تا ۱۲ درصد از برق کشور آمریکا را مصرف کند، زیرا صنعت آمریکا دستخوش تحولات هوش مصنوعی است.

 آزمایشگاه ملی لارنس برکلی این گزارش را در حالی تهیه کرد که صنعت برق ایالات متحده و دولت تلاش می‌کنند تا بفهمند که چگونه تقاضای مرکز داده شرکت‌های بزرگ فناوری بر شبکه‌های برق و آب‌وهوا تأثیر می‌گذارد.

 طبق گزارش آزمایشگاه برکلی، تا سال ۲۰۲۸، مصرف انرژی سالانه مراکز داده می‌تواند بین ۷۴ تا ۱۳۲ گیگاوات یا ۶.۷ تا ۱۲ درصد از کل مصرف برق ایالات متحده برسد.

 در حال حاضر مراکز داده، اندکی بیش از ۴ درصد از بار برق آمریکا را تشکیل می‌دهند.

 به‌طورکلی تقاضای برق ایالات متحده در سال ۲۰۲۴ به اوج خود رسید و انتظار می‌رود در سال آینده رکورد دیگری را ثبت کند.

 هوش مصنوعی که به تراشه‌های قدرتمند و دستگاه‌های خنک‌کننده شدید نیاز دارد، محرک اصلی رشد مراکز داده است.

 طبق آخرین گزارشی که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد، سرورهای هوش مصنوعی در مراکز داده حدود ۲٪ از کل مصرف انرژی سرور را تشکیل می‌دادند.

 محقق اصلی این گزارش، آرمان شهابی و گروه مجهزش توصیه می‌کنند که این گزارش را به‌صورت سالانه یا دوسالانه منتشر کنند تا روندهای مراکز داده را بادقت بیشتری دنبال کنند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.