about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش تهدیدات سایبری در نیجریه

نیجریه در رتبه‌بندی تهدیدات سایبری فناوری‌های نرم‌افزاری چک پوینت، از رتبه چهاردهم به یازدهم صعود کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که بخش‌های حیاتی نیجریه از جمله بانک‌ها، آموزش و بخش‌های دولتی با موج فزاینده‌ای از حملات سایبری روبه‌رو هستند و این کشور به رتبه یازدهم در میان کشورهای هدف آفریقا رسیده است.

گزارش شاخص تهدید جهانی فناوری‌های نرم‌افزاری چک پوینت (Check Point) برای ژانویه 2025، افزایش تهدیدات سایبری در سراسر آفریقا را نشان می‌دهد و نیجریه به طور پیوسته در رتبه‌بندی از رتبه چهاردهم در ماه اوت 2024 صعود کرده است.

اتیوپی همچنان بیشترین حمله را دارد، درحالی‌که سایر کشورهای آفریقایی از جمله زیمبابوه، آنگولا و اوگاندا نیز در میان 20 کشور برتر مورد حمله قرار گرفته‌اند.

بخش مالی نیجریه به شدت آسیب دیده است، با حمله تروجان بانکی در سال 2024 که 100 هزار حساب مشتری را به خطر انداخت و منجر به خسارت مالی 3 میلیون دلاری شد.

در عین حال، بخش‌های آموزشی و دولتی نیز به عنوان اهداف اصلی برای مجرمان سایبری ظاهر شده‌اند که به دنبال بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌ها در زیرساخت‌های دیجیتال هستند. «FakeUpdates»، یک تهدید بدافزار دائمی، همچنان بر فضای سایبری تسلط دارد، درحالی‌که مهاجمان به طور فزاینده‌ای از هوش مصنوعی برای خودکارسازی و مقیاس‌بندی عملیات خود استفاده می‌کنند.

مایا هوروویتز (Maya Horowitz)، معاون تحقیقات در فناوری‌های نرم‌افزاری چک پوینت، هشدار داد که دفاع‌های سنتی امنیت سایبری دیگر کافی نیستند و از سازمان‌ها خواست تا استراتژی‌های امنیتی مبتنی بر هوش مصنوعی را اتخاذ کنند تا از تهدیدات در حال تحول جلوتر بمانند.

هوروویتز گفت:

«هوش مصنوعی چشم‌انداز تهدیدات سایبری را متحول می‌کند، با مجرمان سایبری که به سرعت روش‌های خود را تکامل می‌دهند و از هوش مصنوعی برای خودکارسازی و مقیاس‌بندی تاکتیک‌های خود و افزایش قابلیت‌های خود استفاده می‌کنند. برای مبارزه مؤثر با این تهدیدها، سازمان ها باید از دفاع سنتی فراتر رفته و اقدامات امنیتی پیشگیرانه و سازگار با هوش مصنوعی را اتخاذ کنند که خطرات در حال ظهور را پیش‌بینی می‌کند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.