about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

ظاهرا چینی‌ها می‌خواهند پرده آهنین را به‌خارج نیز گسترش دهند. از این پس شرکت‌های چینی پروژه افزایش سانسور و فیلترینگ اینترنت در پاکستان را اجرایی می‌کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ چین به‌خاطر فیلترینگ و سیستم بسته اینترنت خود معروف است. ظاهرا چینی‌ها می‌خواهند پرده آهنین را به‌خارج نیز گسترش دهند. از این پس شرکت‌های چینی پروژه افزایش سانسور و فیلترینگ اینترنت در پاکستان را اجرایی می‌کنند.

بر کسی پوشیده نیست که چین چندان اعتقادی به حقوق بشر، آزادی و دموکراسی ندارد. با قدرت گرفتن چین در عرصه‌های مختلف، این کشور سعی می‌کند باورهای خود در رابطه با دیکتاتوری و محدودیت اینترنت را به دیگر کشورها صادر کند. آنها در تلاش برای تقویت فیلترینگ اینترنت در پاکستان هستند و هواوی نیز در این زمینه نقش گسترده‌ای دارد.

فیلترینگ اینترنت پاکستان با کمک هواوی و دوستان تقویت می‌شود

 

شهروندان چینی به‌شدت تحت کنترل یک سیستم پیچیده هستند و فعالیت‌های آنها در فضای مجازی کاملا رصد می‌شود. ترکیب همین دیوار آتش چینی با تعداد زیادی جاسوس سبب شده است که حکومت چین پایدار بماند. در واقع کسی نمی‌تواند به این مجموعه بسته اعتراض کند و حتی کسی حق ندارد پژوهشی علمی در رابطه با اشتباهات آشکار حزب کمونیست در گذشته داشته باشد.

چنین شرایطی شاید از نظر افراد عادی چندان خوب نیست؛ اما می‌تواند آرزوی هر حکمرانی باشد. همین نیز سبب شده که پاکستان از چین برای ساخت سیستمی مشابه درخواست کمک کند. بر اساس گزارش‌های منتشر شده در اخبار تکنولوژی پکن و اسلام‌آباد حدود یک سال است که روی این پروژه کار می‌کنند.

مقامات پاکستان ادعا می‌کنند که آنها در تلاش برای افزایش فیلترینگ نیستند و صرفا می‌خواهند امنیت شبکه را ارتقا بدهند. ادعایی که مضحک به‌نظر می‌رسد. چراکه مقامات پاکستان بارها از وضعیت اینترنت در این کشور انتقاد کرده‌اند. آنها تمایل ندارند کاربران به‌صورت گسترده از VPN استفاده کنند. در واقع پاکستان می‌خواهد همچون چین سانسور را افزایش داده و شهروندان خود را به‌شدت تحت‌نظر بگیرد.

درست است که برخی کشورها در سال‌های اخیر توانایی‌های داخلی خود برای محدود کردن اینترنت و نظارت بیشتر بر فعالیت‌ها در این فضا را افزایش داده‌اند، اما هنوز هیچ کشوری قادر نیست با چین رقابت کند. به همین‌خاطر گروهی از شرکت‌های چینی (از جمله هواوی) در حال ساخت دیوار آتش دیجیتال بزرگ پاکستان هستند. این اخبار در حالی منتشر می‌شود که پیشتر نیز جزئیات پروژه مخفی چین برای قطع اینترنت جهانی لو رفته بود.

پس از پایان پروژه فیلترینگ اینترنت در پاکستان به‌سطح بالایی می‌رسد و اکثر سایت‌های خارجی مسدود خواهند شد. البته در حال حاضر نیز پاکستان اینترنت چندان آزادی ندارد. مخصوصا اینکه آنها از سال ۲۰۲۴ رویه متفاوتی را نسبت به گذشته در پیش گرفته‌اند.

مقامات پاکستانی در ابتدا شبکه اجتماعی ایکس را مسدود کردند و سپس سعی کردند با ایجاد اختلال گسترده در اینترنت مانع استفاده مردم از VPN شوند. افزایش محدودیت‌ها باعث شده بود که بسیاری از کسب‌وکارها آسیب ببینند. هرچند مهمترین قربانی این اتفاق را می‌توان آزادی و حقوق بشر دانست. در نهایت اواخر پاییز سال گذشته بود که مقامات پاکستانی از اختلال در اینترنت دست برداشتند.

وزیر دادگستری این کشور گفته بود که هیچ قانونی برای منع استفاده از VPN وجود ندارد. کمی بعد دولت پاکستان از ارائه‌دهندگان VPN درخواست کرد که مجوز ارائه سرویس در این کشور را دریافت کنند. ظاهرا نتیجه چندان برای سیاستمداران پاکستانی خوشایند نبوده است. اگرچه آنها در ابتدا از قانون حرف می‌زدند، اما در واقع در پشت صحنه مشغول مذاکره با چین برای افزایش فیلترینگ اینترنت در پاکستان بودند.

مقامات پاکستانی ادعا کرده‌اند این پروژه فقط باعث می‌شود که امنیت اینترنت کشور ارتقا یابد و شاهراه‌های حیاتی کنترل شوند. هرچند به‌باور کارشناسان دولت پاکستان می‌تواند هروقت که اراده کند اینترنت را بسیار محدود کرده و افکار عمومی را کنترل کند.

اگر این پروژه در پاکستان به‌خوبی اجرا شود، زنگ خطر برای شهروندان بسیاری از کشورهای جهان به‌صدا در می‌آید. چراکه چین می‌تواند دیوار آتش خود را همچون یک ویروس جدید به‌جان جهانیان بیندازد.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.