about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رسانه اجتماعی ایکس، قیمت سرویس‌های اشتراک خود را افزایش داد.

 به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، رسانه اجتماعی ایکس، قیمت سرویس‌های اشتراک خود را در آمریکا از ۲۱ دسامبر افزایش داد.

 بر اساس یک پست وبلاگی، اشتراک ایکس پریمیوم پلاس (X Premium Plus) از ۱۶ دلار به ۲۲ دلار افزایش می‌یابد.

 این شرکت اعلام کرد: 

هدف از این تغییرات قیمتی، حمایت از «تجربه بهبودیافته» کاربران در سطح پریمیوم پلاس است. این سطح اشتراک ویژگی‌هایی مانند حذف کامل تبلیغات و دسترسی به امکاناتی مثل دید بهتر محتوا و پشتیبانی اختصاصی را ارائه می‌دهد.

 این افزایش قیمت تنها به ایالات متحده محدود نمی‌شود و بازارهای بین‌المللی نیز با افزایش چشمگیری مواجه خواهند شد.

 در اتحادیه اروپا، هزینه ماهانه اشتراک از ۱۶ یورو به ۲۱ یورو افزایش می‌یابد. هزینه اشتراک کاربران کانادایی از ۲۰ دلار به ۲۹ دلار در ماه خواهد رسید.

 افزایش چشمگیر قیمت اشتراک پریمیوم پلاس نشان‌دهنده تلاش ایکس برای تثبیت جایگاه خود به‌عنوان یک پلتفرم برتر تحت مدیریت ماسک است. این تغییر اما در شرایطی که رقبا خدمات مشابهی را با هزینه‌های کمتری ارائه می‌دهند ممکن است باعث ازدست‌رفتن کاربران در مناطق حساس و کم‌درآمد شود.

 

منبع:

تازه ترین ها
تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.