about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت دفاع مالزی اعلام کرد که این کشور قابلیت‌های نظارت راداری و دفاع سایبری خود را برای حفاظت بهتر از قلمرو دریایی افزایش داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ عدلی زهاری (Adly Zahari)، معاون وزارت دفاع مالزی، اعلام کرد که این کشور قابلیت‌های نظارت راداری و دفاع سایبری خود را برای حفاظت بهتر از قلمرو دریایی خود، از جمله در نزدیکی سواحل صباح و در دریای چین جنوبی، افزایش داده است.

زهاری به دیوان راکیات (Dewan Rakyat) گفت:

«تقویت سیستم‌های راداری و دارایی‌های نظامی بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تضمین نظارت مستمر و آمادگی دفاعی در مناطق دریایی کشور است. ما پوشش راداری خود را برای نظارت بهتر بر آب‌های صباح و دریای چین جنوبی افزایش داده‌ایم.»

او در پاسخ به سؤال تکمیلی داتوک آوانگ صلاح‌الدین هاشم (PN-Pendang) در زمان پرسش و پاسخ اظهار داشت که ارتقاء دارایی‌های راداری نه تنها شامل زمین، هوا یا دریا می‌شود، بلکه در مورد تقویت همه آنها است.  

آوانگ صلاح‌الدین (Awang Solahuddin Hashim) از وزارت دفاع مالزی در مورد برنامه‌هایش برای استقرار دارایی‌های کلیدی مانند سیستم نظارت راداری برای بهبود امنیت در مرزهای دریایی کشور سؤال کرده بود.

عادلی خاطرنشان کرد که مالزی همچنین در حال برنامه‌ریزی برای ورود قابل توجه به حوزه‌های دفاع سایبری و الکترومغناطیسی به عنوان بخشی از سیزدهمین طرح مالزی (13MP) است.

او گفت که این شامل گسترش قابلیت‌های سایبری غیرفعال و تقویت زیرساخت فرماندهی سایبری ارتش است.

عادلی توضیح داد که تهیه دارایی‌های جدید مانند کشتی‌های مأموریت ساحلی (LMS) و تقویت کشتی‌های رزمی ساحلی (LCS) در حال انجام است.

وی افزود:

«همه این دارایی‌ها بخشی از یک طرح جامع برای حفاظت از حاکمیت ما هستند. مالزی، ادعای چین در مورد خط نه خط چین در دریای چین جنوبی را به رسمیت نمی‌شناسد. ما دائماً با وزارت امور خارجه در ارتباط هستیم و در دیپلماسی مشارکت داریم، اما در عین حال، باید قاطعانه از حاکمیت ملی و قلمروهای دریایی خود محافظت کنیم. طبق قانون ۱۳MP، بحث‌ها و برنامه‌های آینده‌ای برای اطمینان از توانایی و توانایی نیروهای مسلح برای افزایش قابلیت‌های فعلی وجود دارد.»

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.