about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت بیمه سایبری کولیشن عنوان کرد که اگرچه مشتریان این شرکت در نیمه اول سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل درخواست‌های کمتری ارائه داده‌اند، اما میزان این مطالبات ۱۴ درصد افزایش یافته و به متوسط زیان ۱۲۲ هزار دلاری رسیده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این افزایش زیان‌ها به دلیل افزایش شدت حملات باج‌افزاری بوده است.

شرکت مذکور افزود که مهاجمان سایبری، شرکت‌های بزرگتر را هدف قرار داده‌اند و با دست‌یابی به مبالغ بالاتر از این حملات سود برده‌اند.

طبق این گزارش، میانگین زیان ناشی از مطالبات حملات باج‌افزاری ۳۵۳ هزار دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۸ درصد افزایش داشته است.

البته این گزارش حاوی اخبار مثبتی هم هست؛ برای مثال، تعداد مطالبات باج‌افزاری در شرکت‌هایی با درآمد بین ۲۵ تا ۱۰۰ میلیون دلار طی ۱۲ ماه گذشته به طور مداوم کاهش یافته است.

با این حال، شرکت آمریکایی کولیشن (Coalition) پیش‌بینی می‌کند که این تعداد در ماه‌های زمستانی که معمولاً شاهد افزایش فعالیت هکرهاست، دوباره افزایش یابد.

همچنین، گروه‌های باج‌افزاری نشان داده‌اند که تمایل دارند به‌طور قابل توجهی در مورد مبلغ باج مذاکره کنند و غالباً به کمتر از نصف مبلغ اولیه درخواست شده، رضایت می‌دهند.

میانگین درخواست باج در نیمه اول ۲۰۲۴ حدود ۱.۳ میلیون دلار بوده است، اما گروه‌هایی مانند پلی (Play) و بلک سوت (BlackSuit) به‌خاطر درخواست‌های باج بالاتر — معمولاً بیش از ۲.۵ میلیون دلار — شناخته می‌شوند.

حدود ۴۰ درصد از تمامی مشتریان بیمه کولیشن پس از حمله باج‌افزاری، باج را پرداخت کرده‌اند.

اگرچه حملات باج‌افزاری منجر به مطالبات بسیار پرهزینه‌ای شده‌اند، اما این گزارش اشاره می‌کند که حملات از نوع نفوذ به ایمیل‌های تجاری (BEC) همچنان بیشترین نوع رویداد سایبری است که شرکت‌ها برای آن درخواست مطالبات ارائه داده‌اند، که تقریباً یک سوم از کل مطالبات گزارش‌شده در نیمه اول سال ۲۰۲۴ را تشکیل می‌دهد.

نفوذ به ایمیل‌های تجاری، باج‌افزاری و کلاهبرداری‌های انتقال وجوه در مجموع تقریباً ۷۵ درصد از تمامی مطالبات گزارش‌شده در نیمه اول ۲۰۲۴ را شامل می‌شوند.

گزارش‌های دیگر نشان می‌دهند که گروه‌های باج‌افزاری در نیمه اول ۲۰۲۴ حداقل ۴۰۰ میلیون دلار از طریق پرداخت باج، به جیب زده‌اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.