about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

فروش آنلاین در جمعه سیاه در آمریکا به ۸.۶ میلیارد دلار رسید.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، خریداران آمریکایی در جمعه سیاه ۸.۶ میلیارد دلار به‌صورت آنلاین خرج کرده‌اند، زیرا مصرف‌کنندگان بیشتری به‌جای خرید به‌صورت حضوری، به لپ‌تاپ و موبایل روی آورده‌اند.

طبق گزارش بخش داده‌ها و بینش‌های شرکت ادوبی که تراکنش‌های تجارت الکترونیک را بررسی می‌کند و بیش از ۱ تریلیون بازدید از سایت‌های خرده‌فروشی ایالات متحده را پوشش می‌دهد، خرید‌های آنلاین در جمعه سیاه تا ساعت ۶:۳۰ بعدازظهر به‌وقت شرق آمریکا (۱۱:۳۰ به‌وقت گرینویچ) در مقایسه با سال گذشته ۹.۴ درصد افزایش‌یافته است.

انتظار می‌رفت مصرف‌کنندگان به فروشگاه‌ها هجوم بیاورند، اما در صبح روز پس از روز شکرگزاری، اشتیاق برای خرید اجناس ارزان‌تر کمتر شد، زیرا خریداران از ولخرجی در بحبوحه تورم مداوم، عدم قطعیت ناشی از سیاست‌های تجاری و بازار کار ضعیف در آمریکا، می‌ترسند.

بااین‌حال، این شرکت داده‌پردازی انتظار دارد که مصرف‌کنندگان پس از شمارش نهایی، بین ۱۱.۷ تا ۱۱.۹ میلیارد دلار در روز جمعه خرج کنند و اعلام کرد که رکورد جدیدی برای فروش آنلاین در جمعه سیاه ثبت خواهد کرد.

این شرکت پیش‌بینی می‌کند که مصرف‌کنندگان در روز شنبه ۵.۵ میلیارد دلار خرج کنند که نشان‌دهنده رشد ۳.۸ درصدی نسبت به سال گذشته و ۵.۹ میلیارد دلار در روز یکشنبه باشد که افزایش ۵.۴ درصدی را نشان می‌دهد، زیرا تخفیف‌ها همچنان بالا هستند.

ادوبی پیش‌بینی می‌کند که دوشنبه سایبری دوباره بزرگ‌ترین روز خرید آنلاین فصل باشد و ۱۴.۲ میلیارد دلار خرید را به همراه داشته باشد که نسبت به سال گذشته ۶.۳ درصد افزایش‌یافته است.

 ادوبی که پیش‌ازاین پیش‌بینی کرده بود فروش آنلاین جمعه سیاه ۸.۳ درصد افزایش یابد و به ۱۱.۷ میلیارد دلار برسد، ماه گذشته اعلام کرد که انتظار دارد فروش آنلاین تعطیلات ایالات متحده امسال با سرعت کمتری رشد کند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.