about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

دانشگاه علم و صنعت خلیفه و شورای امنیت سایبری امارات به طور مشترک یک آکادمی امنیت سایبری افتتاح کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دانشگاه علم و صنعت خلیفه (Khalifa) و شورای امنیت سایبری امارات مشترکاً افتتاح آکادمی امنیت سایبری دانشگاه خلیفه را اعلام کردند که گواهینامه‌ها و برنامه‌های آموزشی کاملی را به زبان‌های انگلیسی و عربی ارائه و درعین حال افراد، دانشجویان، شرکت‌ها و سازمان‌ها را در زمینه مسائل امنیتی از طریق فرآیندهای تکنولوژیکی، نظارتی و روش شناختی آموزش می‌دهد. 

مراسم رونمایی با حضور محمد حمد الکویتی (Mohammad Hamad Al Kuwaiti)، رئیس اداره امنیت سایبری امارات، حمید الشیمری (Homaid Al Shimmari)، نایب رئیس هیئت امنای دانشگاه خلیفه، ارنستو دامیانی (Ernesto Damiani)، مدیر مرکز سیستم‌های فیزیکی سایبری (C2PS) دانشگاه خلیفه، اعضای هیئت علمی و محققان و نمایندگانی از لئوناردو (Leonardo)، شرکت چندملیتی هوافضا، دفاع و امنیت مستقر در ایتالیا و شریک آکادمی نیز حضور داشتند.

الشیمری گفت :

«دانشگاه خلیفه از پیوستن به شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی برای افتتاح آکادمی امنیت سایبریف اولین مورد در نوع خود در منطقه، خوشحال است. آکادمی دوره‌هایی را به 2 زبان عربی و انگلیسی ارائه می‌دهد که نشان دهنده تعهد ما به فراگیری و دسترسی است. ما معتقدیم که آکادمی امنیت سایبری دانشگاه خلیفه با تخصص اختصاصی کارکنان تحقیقاتی دانشگاه خلیفه، نقش مهمی در توانمندسازی افراد و سازمان‌ها برای ایمن کردن دنیای دیجیتال، از طریق دانش، آموزش و نوآوری ایفا خواهد کرد.»

الکویتی نیز تأکید کرد که افتتاح آکادمی امنیت سایبری دانشگاه خلیفه در راستای تلاش‌های شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی برای ارتقای امنیت سایبری در امارات و ایجاد سرمایه انسانی واجد شرایط در این زمینه حیاتی است.

وی اظهار داشت : 

«افتتاح آکادمی گامی بزرگ در جهت توانمندسازی افراد و مؤسسات با دانش و مهارت‌های لازم برای حفاظت از زیرساخت‌های دیجیتال ما است. حفاظت از حوزه دیجیتال نه تنها برای حفظ حریم خصوصی افراد، بلکه برای حفظ اعتماد اعضای جامعه به شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی بسیار اهمیت دارد. از طریق برنامه‌های آموزشی و صدور گواهینامه جامع آکادمی، همراه با شرکای خود در دانشگاه خلیفه، ابزارهای لازم را در اختیار افراد و مؤسسات قرار می‌دهیم تا از چالش‌های تهدیدات سایبری همیشه در حال تحول جلوگیری کنند. انتقال دانش، آموزش و نوآوری تنها ابزاری برای تضمین آینده دیجیتال امن‌تر برای امارات است.»

رئیس اداره امنیت سایبری امارات در پایان با تأکید بر اینکه شورای امنیت سایبری با ابتکارات متعددی به دنبال تبدیل امنیت سایبری به یک فرهنگ عمومی است، تصریح کرد : «ما معتقدیم این آکادمی نقش محوری در دستیابی به این هدف خواهد داشت.»

در این مراسم همچنین از برندگان نبرد پرچم را بگیر (CTF)، یک چالش امنیت سایبری که سناریوهای دنیای واقعی را شبیه‌سازی می‌کند و به شرکت‌کنندگان این فرصت را می‌دهد تا تخصص امنیت سایبری خود را در یک محیط مشترک و چالش‌برانگیز به نمایش بگذارند، تقدیر شد.

آکادمی امنیت سایبری دانشگاه خلیفه توسط همان پلتفرم‌های اختصاصی ارائه شده از سوی لئوناردو در ایتالیا و سراسر جهان، مانند «Cyber Range»، پشتیبانی می‌شود. این پلتفرم، که با اصول گیمیفیکیشن طراحی شده، از مجازی‌سازی و قابلیت همکاری برای ارائه شبیه‌سازی از سناریوهای عملیاتی همه‌جانبه استفاده می‌کند.

این آکادمی ابتکارات آموزشی ویژه‌ای را برای رفع نیازهای سازمان‌های اماراتی ارائه می‌دهد. این برنامه‌ها برای راهنمایی افراد، صنعت و سیاست‌گذاران بخش دولتی در واکنش به اقدامات پیشگیرانه و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای توقف جرایم سایبری حتی قبل از وقوع آنها طراحی شده‌اند.

اخیراً، متخصصان امنیتی دانشگاه خلیفه که به تیم مربیان در آکادمی امنیت سایبری دانشگاه ملحق شده‌اند، یک برنامه آموزشی 6 هفته‌ای را در آکادمی سایبری و امنیت لئوناردو در جنوا، ایتالیا گذرانده و در آنجا با پلتفرم‌های آموزشی لئوناردو تجربه کسب کردند.

آکادمی امنیت سایبری، برنامه‌های تحقیقاتی و دانشگاهی دانشگاه خلیفه را که در حال حاضر مدرک‌های بسیار تخصصی ارائه می‌دهد و می‌تواند دانشجویان را به بالاترین رتبه‌بندی مدرک دکترا برساند، افزایش خواهد داد و از تخصص آکادمی امنیت سایبری دانشگاه در جهت ایمن‌سازی اکوسیستم‌های دیجیتال و ساخت و ساز انعطاف‌پذیری برای دارایی‌های حیاتی جهانی استفاده می‌کند. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد