about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در جاسوسی سایبری در سطح جهانی دخیل بوده و عملیات‌های پرچم دروغین را به‌کار گرفته‌اند تا محققان و پژوهشگران را گمراه کرده و کشورهای دیگر را متهم کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این اطلاعات طبق تحقیقات پیرامون تهدید سایبری ادعایی با عنوان طوفان ولت (Volt Typhoon) افشا شده است.

گزارشی با عنوان "طوفان ولت ۳ (Volt Typhoon III): کمپین جاسوسی سایبری و اطلاعات نادرست توسط نهادهای دولتی آمریکا" این عملیات را یک نمایش سیاسی توسط دولت آمریکا معرفی کرده است.

این گزارش، سومین گزارش از نوع خود است که توسط مرکز ملی واکنش اضطراری ویروس‌های رایانه‌ای چین (CVERC) و آزمایشگاه ملی فناوری پیشگیری از ویروس‌های رایانه‌ای منتشر شده است.

در ماه می 2023، ایالات متحده و متحدانش در گروه "پنج چشم" هشدار دادند که گروه هکری با نام طوفان ولت، حملاتی جاسوسی علیه زیرساخت‌های حیاتی آمریکا انجام داده و این سازمان توسط دولت چین حمایت شده است.

در پاسخ به این ادعا، مرکز ملی واکنش اضطراری ویروس‌های رایانه‌ای تحلیل‌هایی انجام داده و فاش کرده که داستان طوفان ولت توسط آمریکا به‌منظور محافظت از نظارت جهانی بدون حکم قانونی و همچنین حمایت از منافع سیاسی و اقتصادی ذی‌نفعان ایجاد شده است.

در آخرین گزارش، این مرکز شواهد بیشتری را منتشر کرده که نشان می‌دهد چگونه نهادهای دولتی آمریکا روایت جعلی طوفان ولت را ساخته‌اند، حملات سایبری و عملیات‌های پرچم دروغین را اجرا کرده‌اند و دیگران را متهم کرده‌اند تا گناه خود را پنهان کنند.

طبق این گزارش، آمریکا مدت‌ها است که نیروهای جنگ سایبری خود را در مناطق اطراف کشورهای دشمن مستقر کرده تا به شناسایی و نفوذ به شبکه‌ها بپردازد.

برای پاسخگویی به این نیازهای تاکتیکی، سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا یک ابزار مخفی با نام ماربل (Marble) طراحی کرده‌اند که هدف آن پوشاندن فعالیت‌های خود و گمراه کردن تحلیل‌های انتسابی است، تا بتوانند کشورهای دیگر را متهم کنند.

چارچوب ماربل دارای ویژگی آلوده‌ای است که قابلیت درج رشته‌های متنی به زبان‌های مختلف از جمله چینی، روسی، کره‌ای، فارسی و عربی را دارد.

طبق گزارش، این ویژگی به‌وضوح برای گمراه کردن محققان و بدنام کردن چین، روسیه، کره شمالی، ایران و کشورهای عرب طراحی شده است و آمریکا را "آفتاب‌پرست سایبری" توصیف می‌کند.

طبق این گزارش، سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا یک شبکه نظارتی جهانی بر اینترنت ایجاد کرده‌اند که مقادیر زیادی اطلاعات با ارزش تولید می‌کند.

این برنامه گسترده نظارتی به کشور آمریکا اجازه داده است تا در زمینه‌های دیپلماتیک، نظامی، اقتصادی و تکنولوژی علمی همیشه جلوتر از دیگران باشد.

این برنامه نظارتی وسیع به بودجه سالانه قابل توجهی نیاز دارد، و با رشد انفجاری داده‌های اینترنتی، تقاضا برای بودجه نیز افزایش خواهد یافت.

این یکی از دلایلی است که دولت آمریکا به‌همراه سازمان‌های اطلاعاتی خود، عملیات طوفان ولت را طراحی و ترویج کرده‌اند.

گزارش اضافه می‌کند که دولت آمریکا طی سال‌ها همواره انتساب حملات سایبری را به شکلی سیاسی کرده که به منافع خود خدمت کند، در حالی که چین همواره با دخالت سیاسی در تحقیقات فنی پیرامون حوادث امنیت سایبری مخالف بوده است.

این گزارش از شرکت‌های امنیت سایبری و موسسات پژوهشی درخواست کرده تا تمرکز خود را بر پیشرفت فناوری‌های پیشگیری از تهدیدات و ارائه محصولات و خدمات با کیفیت به کاربران معطوف کنند.

بنابر گزارش، این امر به توسعه سالم‌تر اینترنت کمک خواهد کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.