about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گفته کارشناسان، هکرهای ایرانی اطلاعات سربازان و افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را فاش کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هکرهای وابسته به ایران در ماه ژوئن سال جاری پایگاه داده‌ای حاوی هزاران رزومه مربوط به سربازان و افسران ارتش رژیم صهیونیستی را فاش کردند.

این نفوذ که گمان می‌رود بخشی از بیش از 20 عملیات «هک و افشا» انجام شده توسط حنظله باشد، کهنه سربازان واحدهای نخبه ارتش و سازمان‌های دولتی را تحت تأثیر قرار داد.

این افشا شامل اطلاعات شخصی مانند نام، شماره تلفن و آدرس منزل افرادی بود که در ارتش، از جمله در اطلاعات، نیروی هوایی و سایر واحدهای نخبه خدمت کرده بودند.

وقتی هاآرتص از تقریباً 250 اسرائیلی آسیب‌دیده پرسید، هیچ یک از پاسخ‌دهندگان نگفتند که مقامات از این هک مطلع شده‌اند.

جزئیات اپراتورهای سابق پهپاد، توسعه‌دهندگان موشک و پرسنل درگیر در سیستم‌های هوایی رژیم صهیونیستی نیز فاش شد.

کارشناسان معتقدند که این افشاگری که تا حد زیادی توسط هاآرتص تأیید شده، گمان می‌رود از سایت استخدام «JobInfo» یا شرکای آن سرچشمه گرفته باشد، با رزومه‌هایی که جزئیات تجربیات طبقه‌بندی شده در کار سایبری، پهپادی و اطلاعاتی را شرح می‌دهند.

شواهد نشان می‌دهد که این نفوذ حداقل یک سال پیش رخ داده است و این افشاگری اغلب برای شرمسار کردن رژیم صهیونیستی و افشای اطلاعات اسرائیلی‌های وابسته به ارتش متهم به نسل‌کشی انجام می‌شود. از اکتبر ۲۰۲۳، هکرهای ایرانی موجی از عملیات هک و افشاگری را آغاز کرده‌اند و اطلاعات شخصی مقامات ارشد اسرائیلی، از جمله یک دانشمند هسته‌ای، را منتشر کرده‌اند. محققان براین باورند که گروه هکری حنظله پس از جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران، حملات سایبری خود را تشدید کرده است.

رادوِر (Radware)، شرکت امنیت سایبری مستقر در سرزمین‌های اشغالی، در ماه ژوئن امسال اعلام کرد که حملات سایبری از زمان جنگ اسرائیل ۷۰۰ درصد افزایش یافته است.

آژانس جاسوسی و امنیت داخلی شین‌بت و شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیلی نیز از افزایش فیشینگ هدفمند علیه افراد در حوزه‌های سیاسی و دفاعی خبر داده‌اند. شرکت امنیت سایبری چک پوینت فاش کرد که یک گروه هکری مرتبط با ایران، متخصصان امنیت سایبری رژیم صهیونیستی و یک روزنامه‌نگار را هدف قرار داده است.

موارد دیگر شامل حملات مهندسی اجتماعی است که در آن هکرها به حساب‌های ایمیل دسترسی پیدا کرده و آنها را ربوده و هویت آنها را جعل کرده‌اند. در عین حال، اطلاعات شخصی هزاران صاحب اسلحه دارای مجوز در اراضی اشغالی پس از یک نقض امنیتی در ماه فوریه گذشته فاش شد.

در پاسخ به هک و جنگ علیه ایران، رژیم صهیونیستی مقرراتی را تصویب کرد که شرکت‌ها را ملزم به رعایت استانداردهای سختگیرانه امنیت سایبری می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد