about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

برند مشهور مَنگو اعلام کرد که برخی اطلاعات مشتریانش در یک حادثه سایبری فاش شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت خرده‌فروشی مد اسپانیایی مَنگو (Mango) اعلام کرد که یکی از ارائه‌دهندگان خدمات بازاریابی خارجی آن دچار نقض داده شده و اطلاعات محدودی از مشتریان را فاش کرده است، اگرچه سیستم‌های شرکتی خود این شرکت تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

این شرکت در بیانیه‌ای عنوان کرد که داده‌های به خطر افتاده شامل نام کوچک، کشورها، کدهای پستی، آدرس‌های ایمیل و شماره تلفن مشتریان بوده، اما شامل نام خانوادگی، رمزهای عبور یا اطلاعات مالی مانند اطلاعات کارت اعتباری یا بانکی نبوده است.

مَنگو اظهار داشت:

«زیرساخت‌ها و سیستم‌های شرکتی مَنگو به خطر نیفتاده است. طبق مقررات، به آژانس حفاظت از داده‌های اسپانیا (AEPD) و سایر مقامات اطلاع داده شده است.»

بازارهای اصلی مَنگو شامل اسپانیا، فرانسه و ترکیه است. این شرکت ده‌ها فروشگاه در ایالات متحده و بیش از ۲۷۰۰ فروشگاه در سراسر جهان دارد.

این حادثه جدیدترین مورد از رشته حملات سایبری است که خرده‌فروشان اسپانیایی و جهانی را هدف قرار داده است. در ماه مارس سال جاری، ال کورت اینگلز (El Corte Ingles) فاش کرد که نقض داده در یکی از تأمین‌کنندگان شخص ثالث آن، هویت مشتری و جزئیات کارت اعتباری را فاش کرده است. یک فروشگاه زنجیره‌ای دیگر اسپانیایی به نام تِندام (Tendam)، مورد حمله هکرهایی قرار گرفت که طبق گزارش‌ها ۷۲۰ گیگابایت داده را به سرقت برده و 800 هزار یورو باج درخواست کردند.

خرده‌فروشان در سراسر اروپا نیز مورد حمله قرار گرفته‌اند. اوایل سال جاری، کوآپ (Co-op) در انگلستان اعلام کرد که یک حمله سایبری ۲۷۴ میلیون دلار از درآمد آن را از بین برده است، درحالی‌که لویی ویتون نقض‌هایی را در فروشگاه‌های خود در ترکیه، کره جنوبی و انگلستان تأیید کرد که داده‌های مشتریان را فاش کرده است. سایر برندهای جهانی، از جمله ویکتوریا سیکرت، دیور، تیفانی و آدیداس نیز در ماه‌های اخیر با حوادث سایبری مواجه شده‌اند.

مَنگو اعلام کرد که این حادثه را شناسایی و بلافاصله پروتکل‌های امنیتی خود را فعال کرده است؛ اما عملیات‌های آنلاین آن مختل نشده است.

شرکت خاطرنشان کرد:

«ما به همه مشتریان خود توصیه می‌کنیم که به هرگونه ارتباط مشکوک یا درخواست برای اقدامات غیرمعمول، چه از طریق ایمیل و چه از طریق تلفن، توجه کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.