ادعای سفیر رژیم صهیونیستی درمورد رشد صنعت امنیت سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ روی گیلاد (Roey Gilad)، سفیر رژیم صهیونیستی در غنا، در سخنرانی خود در اجلاس افسران ارشد امنیت اطلاعات (CISOs) بر اهمیت صنعت امنیت سایبری در حال گسترش این رژیم تأکید کرد.
وی گفت که اسرائیل با بیش از 500 شرکت فعال در این بخش، بیش از 3.5 میلیارد دلار سرمایهگذاری از منابع خصوصی و دولتی جذب کرده که 75 درصد از کل سرمایهگذاریهای فناوری پیشرفته را تشکیل میدهد.
گیلاد ادعا کرد:
«موفقیت بخش امنیت سایبری اسرائیل را میتوان به همکاری قوی میان 4 عنصر کلیدی: ارتش، دانشگاه، بخش خصوصی و دولت نسبت داد. درحالیکه نقش دولت بسیار مهم است، سهم اصلی آن در هماهنگی این عناصر به جای دخالت در عملیات آنها نهفته است.»
او خاطرنشان کرد که همافزایی رژیم صهیونیستی را به عنوان یک رهبر جهانی در امنیت سایبری قرار داده و این صنعت تقریباً 30 درصد از بخش فناوری پیشرفته این رژیم را تشکیل میدهد؛ امنیت سایبری یک چالش جهانی است که نیازمند همکاری بینالمللی است.
سفیر رژیم صهیونیستی در غنا مدعی شد که تجربه اسرائیل در امنیت سایبری نشان داده که موفقیت در گرو همکاری بین دولتها، دانشگاهها و بخش خصوصی است. وی فاش کرد که تنها در سال 2024، رژیم صهیونیستی بیش از 17 هزار حمله سایبری را ثبت کرده که نسبت به سال قبل 24 درصد افزایش داشته است. برای مقابله با این تهدیدات، ریاست امنیت سایبری رژیم صهیونیستی 119 مرکز اختصاص داده شده به کشف و واکنش به حوادث سایبری را اداره میکند.
گیلاد با تأکید بر مشارکتهای بینالمللی رژیم صهیونیستی، از جمله همکاری با غولهای فناوری مانند گوگل، نسبت به مشارکت بالقوه با غنا ابراز خوشبینی کرد. وی با اشاره به ارتباط تخصص امنیت سایبری رژیم صهیونیستی با نیازهای غنا افزود:
«ما از شما دعوت میکنیم تا همکاریها را در زمینههایی مانند راهحلهای امنیت ابری و اطلاعات تهدید بررسی کنید، تجربه ما در اطلاعات تهدید میتواند به تلاشهای امنیت سایبری غنا کمک کند.»
شای زریواچ (Shai Zarivatch)، رئیس بخش آفریقا و خاورمیانه در اداره تجارت خارجی رژیم صهیونیستی، این رژیم را به عنوان یک نیروگاه در نوآوری امنیت سایبری توصیف کرد که پس از ایالات متحده، سرمایهگذاری خارجی قابل توجهی را جذب میکند. زریواچ به ابتکارات دولتی اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی (INCD) اشاره کرد که رشد و انعطاف این بخش را تقویت میکند.
وی ادعا کرد که با نگاهی به آینده رژیم صهیونیستی برای حفظ برتری فناوری خود، راهحلهای امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی و رمزگذاری مقاوم در برابر کوانتومی را در اولویت قرار داده است.
او اضافه کرد که با گسترش مقررات امنیت سایبری، تقاضای فزایندهای برای تخصص رژیم صهیونیستی در زمینه حکمرانی، مدیریت ریسک و انطباق وجود دارد.
این اجلاس با موضوع «استراتژیهای اثبات شده برای مدیران سایبری جهانی: به حداکثر رساندن امنیت و کارایی سازمانی» بر اهمیت همکاری بینالمللی در پرداختن به چالشهای امنیت سایبری تأکید کرد و هر 2 مقام اسرائیلی تعهد خود را برای تقویت مشارکتهایی ابراز کردند که تلاشهای امنیتی جهانی را افزایش میدهند.
