about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان ادعا کردند که حماس بدافزار پیچیده‌ای را برای هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی از کشورهای روسیه، چین و ایران به دست آورده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، حماس بدافزار پیچیده‌ای را برای هدف قرار دادن زیرساخت‌ها و نهادهای رژیم صهیونیستی به‌دست آورده و جبهه دیگری را در درگیری‌های جاری باز می‌کند.

با این حال، یکی از کارشناسان به نیوزویک گفت که حملاتی که از نوار غزه سرچشمه می‌گیرد به دلیل آسیب‌های وارد شده به منطقه از بمباران اسرائیل به طور فزاینده‌ای بعید می‌شود.

به گزارش محققان، حماس شروع به اجاره دادن ویروس‌های رایانه‌ای پیچیده و استفاده از آنها برای حمله به نیروهای رژیم صهیونیستی و دیگر سازمان‌های دولتی کرده است.

طبق گزارش‌ها، این گروه با استفاده از بدافزار ارزانی که به نام «دزدان اطلاعات» شناخته می‌شود، ویروس‌ها را برای هدف قرار دادن رایانه‌ها از طریق ایمیل، بازی‌ها یا اسناد پی‌دی‌اف آپلود و از آنها برای سرقت داد‌ه‌های محرمانه استفاده می‌کند.

آلبرتو کاسارس (Alberto Casares)، مدیر ارشد فناوری شرکت امنیت سایبری «Constella Intelligence» مستقر در کالیفرنیا، ادعا کرد که این فناوری ممکن است از روسیه، چین، ایران یا کره شمالی منشأ گرفته باشد.

کارشناسان گزارشی از اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی را نقل کرد که ادعا می‌کند تعداد گزارش‌های دریافتی بین سال‌های 2022 تا 2023 حدود 43 درصد افزایش یافته و 68 درصد از گزارش‌های سال قبل پس از 7 اکتبر رسیده است.

در این بیانیه آمده است که جنگ شمشیرهای آهنین، نامی که اسرائیل برای درگیری خود علیه حماس استفاده کرده، با خود افزایش حملات سایبری را به همراه داشته که به تدریج تشدید و از تمرکز بر سرقت اطلاعات به ایجاد اختلال و آسیب تبدیل شد.

جوزف جارنکی (Joseph Jarnecki)، محقق تهدیدات سایبری و امنیت سایبری در مؤسسه رویال خدمات متحد، به نیوزویک گفت که راهبرد جدید حماس گسترش درگیری گسترده‌تر را تشکیل می‌دهد.

جارنکی ادعا کرد :

«حماس احتمالاً قصد دارد بر سیستم‌های دیجیتال اسرائیل با هدف مختل کردن یا تضعیف عملکرد آنها تأثیر بگذارد. امید این است که این امر توانایی اسرائیل برای هدایت جنگ را تضعیف کند و به روحیه عمومی آسیب برساند. در حالیکه این امکان وجود داشت که حماس این ابزارهای سایبری را از روسیه و چین دریافت کند، که هر 2 شبکه‌های هک پیچیده خود را اداره می‌کنند، به احتمال زیاد این فناوری از ایران یا از طریق شبکه‌های مجرمانه غیروابسته می‌آمد. من فکر می‌کنم به احتمال زیاد حماس ابزارهای هک تجاری را از حامیان دولتی ایران دریافت می‌کند یا آنها را از مجرمان سایبری آنلاین خریداری می‌کند که مدل‌های نرم‌افزار به‌عنوان سرویس را اجرا می‌کنند.»

با این حال، مادلین کار (Madeline Carr)، استاد سیاست جهانی و امنیت سایبری در دانشگاه کالج لندن، در مورد کل این تصور که حماس رژیم صهیونیستی را از طریق حملات سایبری هدف قرار می‌دهد، تردید ایجاد کرد.

کار مدعی شد که اسرائیل یکی از پیچیده‌ترین کشورهای سایبری جهان است و زیرساخت‌های ارتباطی غزه در 10 ماه گذشته تقریباً به طور کامل نابود شده است. ارتباط تلفنی بسیار کم است، چه رسد به نوع سرعت اینترنت که برای هر نوع حمله سایبری پیچیده مورد نیاز است.

وی خاطرنشان کرد که اگر حماس بتواند منابع تکنولوژیکی کافی را به سمت حملات سایبری علیه این رژیم منحرف کند، در این شرایط، فوق‌العاده خواهد بود.

او همچنین این سؤال را مطرح کرد که آیا اسرائیل می‌تواند این حملات را تا عاملان آن ردیابی کند.

کار تصریح کرد :

«هر کشوری که درگیر نبرد است، به سرعت شروع به جذب و افزایش حملات مهاجران، فرصت‌طلبان و کسانی می‌کند که به هر طریق دیگری انگیزه دارند. نسبت دادن این حملات به بازیگران خاص بسیار دشوار است.»

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.