about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

توسعه دهندگان ادعا کردند که اَپل وی‌پی‌ان‌ها را در روسیه «مؤثرتر» از پوتین ممنوع کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ توسعه دهندگان ادعا کردند که اَپل  وی‌پی‌ان‌ها را در روسیه «مؤثرتر» از پوتین ممنوع کرده و حداقل 2 وی‌پی‌ان دیگر برای کاربران روسی آیفون موجود نیست، ظاهراً پس از آن که آژانس تنظیم کننده اینترنت کرملین «Roskomnadzor» از اَپل خواست آنها را حذف کند.

«Red Shield VPN»، که بر ارائه خدمات خود به کاربران روسی متمرکز است، ادعا کرد که یادداشتی از اَپل دریافت کرده که می‌گوید وی‌پی‌ان آن از اپ‌استور روسیه حذف شده است. طبق ایمیلی که اپراتور وی‌پی‌ان در پلتفرم X (توییتر سابق) به اشتراک گذاشته، کوپرتینو مجبور شد این برنامه را اپ‌استور روسیه حذف کند زیرا این نرم‌افزار با قوانین محلی مطابقت ندارد. این کار پس از آن صورت گرفت که کرملین ظاهراً سال‌ها تلاش کرده بود تا رویکردهای فناوری را برای جلوگیری از استفاده از وی‌پی‌ان صرف کند.

رد شیلد در بیانیه‌ای ادعا کرد :

«اقدامات اَپل با انگیزه حفظ درآمد از بازار روسیه، فعالانه از یک رژیم استبدادی حمایت می‌کند. در طول 6 سال گذشته، مقامات روسی هزاران گره VPN Red Shield را مسدود کرده‌اند، اما نتوانسته‌اند از دسترسی کاربران روسی به آنها جلوگیری کنند. با این حال، اَپل این کار را بسیار مؤثرتر برای آنها انجام داده است.»

رد شیلد همچنین عنوان کرد که از اپ‌استور روسی حذف شده و همان ایمیل را به اشتراک گذاشته است.

«Roskomnadzor» اخیراً با محدودیت‌هایی روبه‌رو شده و قبلاً سعی کرده بود موزیلا (Mozilla) را تحت فشار قرار دهد تا 5 برنامه از جمله وی‌پی‌ان را از فروشگاه موزیلا حذف کند. با این حال، سازنده فایرفاکس ممنوعیت خود را پس از یک هفته لغو کرد و 5 برنامه از آن زمان باقی مانده‌اند.

روسیه 13.5 میلیون دلار از اَپل به خاطر خریدهای درون برنامه‌ای دریافت کرد.

به گفته کارشناسان، «Roskomsvoboda»، سازمان غیردولتی روسیه برای آزادی اینترنت (با Roskomnadzor اشتباه نشود) ظاهراً گوگل درخواست‌های مشابهی دریافت کرده است.

Roskomsvoboda ادعا کرد :

«ما می‌دانیم که گوگل درخواست‌های مشابهی را از آژانس نظارتی روسیه دریافت کرده و حتی به برخی خدمات پروکسی اطلاع داده که ممکن است با حذف مواجه شوند. با این حال تاکنون هیچ اقدامی انجام نداده است.»

Roskomsvoboda معتقد است که 8 برنامه وی‌پی‌ان دیگر، از جمله برنامه‌های محبوب مانند «NordVPN»، پروتون (Proton) و دسترسی به اینترنت خصوصی، در اپ‌استور روسیه در دسترس نیستند.

با این حال، ظاهراً همه این وی‌پی‌ان‌ها اخیراً یا حتی توسط خود Roskomnadzor حذف نشده‌اند. یکی از نمایندگان NordVPN گفت :

«ما هیچ ارتباطی از اپل دریافت نکرده‌ایم، زیرا ما برنامه‌های خود را در نسخه‌های روسی فروشگاه‌های برنامه در سال ۲۰۲۳ از فهرست خارج کرده‌ایم. ما با Roskomsvoboda تماس گرفته‌ایم تا درباره وی‌پی‌ان‌هایی که خود Roskomnadzor اخیراً ممنوع کرده است توضیح دهیم.»

کارشناسان مدعی شدند که روسیه سال‌هاست که تلاش می‌کند وی‌پی‌ان‌ها را از بین ببرد و زمانی که یک سناتور روسی در اکتبر اعلام کرد که در سال جاری Roskomnadzor در نهایت وی‌پی‌ان‌ها را به‌طور گسترده‌ای سرکوب خواهد کرد، مشخص نبود که آیا چیزی از آن حاصل خواهد شد یا خیر. با این حال، به نظر می‌رسد تمرکز تازه Roskomnadzor بر جلوگیری از توزیع برنامه‌های وی‌پی‌ان به جای مسدود کردن صرفاً سرورهای وی‌پی‌ان است.

خبرگزاری روسی اینترفاکس گزارش داد که برنامه‌های تلفن همراه 25 سرویس وی‌پی‌ان از اپ‌استور اپل در روسیه حذف شده است.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.