about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

آژانس امنیت ملی آمریکا امروز گزارشی را منتشر کرده که در آن به کارمندان مشاغل دولتی این کشور در مورد حجم فراوان بدافزارها و دستگاه های هدف آنها هشدار داده است.
موسسه خبری سایبربان:آژانس امنیت ملی آمریکا امروز گزارشی را منتشر کرده که در آن به کارمندان مشاغل دولتی این کشور در مورد حجم فراوان بدافزارها و دستگاه های هدف آنها هشدار داده است. بر اساس این گزارش، بیش از 79% کل بدافزار های تولید شده در سال 2012، مربوط به سیستم عامل اندروید بودند. سیمبین با 19% در مقام دوم قرار داشت و سایر پلتفرم ها کمتر از 1% سهم داشتند.
 
در حالی که سیستم عامل ویندوز موبایل و بلکبری او اس با 0.3% کمترین میزان بدافزار را به خود اختصاص داده است، ویندوزفون 8 به دلیل امنیت بالا جایی در این فهرست نداشته است.
 
گزارش مذکور علت این حجم بالای حملات را متن باز بودن این سیستم عامل و گستردگی مصرف کنندگان آن ذکر کرده و به آنها هشدار داده که برای در امان ماندن از این حملات، از به روز بودن و روت نبودن دستگاه خود اطمینان حاصل کنند.
 
در این گزارش گفته شده هنوز حدود 44% کاربران اندروید از ویرایش های 2.3 تا 2.3.7 اندروید که به نان زنجبیلی مشهور است استفاده می کنند. با توجه به اینکه بسیاری از حفره های امنیتی در ویرایش های بعدی در حال بر طرف شدن است، این کاربران در معرض بیشترین خطر قرار دارند.
 
تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/04/03 - 15:21- اروپا

پیشنهاد یوروی دیجیتال در کمیته پارلمان اروپا مطرح شد

تلاش‌ها برای مدرن‌سازی یورو برای عصر دیجیتال و در عین حال حفظ اعتماد عمومی به سیستم مالی در اروپا در حال افزایش است.

پشتیبانی
1405/04/03 - 15:03- هوش مصنوعي

پشتیبانی از اکتشافات علمی توسط جمینای گوگل

گوگل از ابزارهای هوش مصنوعی جمینای برای پشتیبانی از اکتشافات علمی در زمینه‌های تحقیقاتی رونمایی کرد.

شکاف‌های
1405/04/03 - 14:37- هوش مصنوعي

شکاف‌های امنیتی کودکان ایرلندی در قانون هوش مصنوعی اروپا

اتحادیه حقوق کودکان ایرلند، به شکاف‌های امنیتی کودکان در قانون هوش مصنوعی تاکید کرد.