about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

79 درصد از فعالیت‌های انتخاباتی در تلگرام

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ سردار کمال هادیان‌فر رئیس پلیس فتا گفت: در سال جاری 69 هزار و 729 حمله هکری به کشور انجام شد که از این مقدار989 مورد به سایت‌های دولتی و مابقی به سایت‌های غیردولتی بوده است.

وی اضافه کرد: البته خوشبختانه در سال جاری هیچ خسارتی جدی از ناحیه هکرها به ما وارد نشده است.

هادیان فر همچنین بابیان اینکه 19 فقره حفره امنیتی در بانک‌ها نیز شناسایی شد، افزود: هشت حفره برای بانک‌های دولتی بود و 11 حفره نیز برای بانک‌های خصوصی بوده که انتظار می‌رود بانک‌های خصوصی توجه بیشتری به سرمایه‌گذاری در این زمینه داشته باشند.

رئیس پلیس فتا ناجا همچنین به تشریح اقدامات پلیس فتا در ایام انتخابات پرداخت و گفت: پلیس فتا در چندین کارگروه عضویت داشت و در داخل فتا هم پنج کارگروه تخصصی داشتیم و از 11 سامانه برای رصد انتخابات استفاده کردیم و روزانه بیش از 33 هزار خبر رصد شد.

رئیس پلیس فتا ناجا ادامه داد: در این مدت بیش از 1700 خبر امنیتی و انتظامی و 1200 خبر مرتبط به کاندیداها ثبت شد. همچنین 7780 پروفایل نامزدها را رصد کردیم و با 117 نفر از کسانی که دارای پنل‌های تبلیغاتی و شبکه‌های مجازی بودند قبل از انتخابات جلسه گذاشتیم و موارد قانونی را به آن‌ها تذکر دادیم و اکثراً هم عمل کردند.

وی از ثبت 460 تخلف انتخاباتی در فضای مجازی خبر داد و افزود: ما این تخلفات را به همراه مستندات به ستاد انتخابات وزارت کشور دادیم. بیشترین تخلف انتخاباتی فضای مجازی در استان‌های خوزستان، بوشهر، کردستان و آذربایجان غربی بود و تهران هم در رتبه پنجم قرار داشت.

به گفته هادیان‌فر، نظارت پلیس در تمامی مراحل انتخابات از ثبت‌نام تا اعلام نتایج انتخابات وجود داشت.

وی در پاسخ به سؤال ایسنا درباره اینکه بیشترین فعالیت‌های انتخاباتی در کدام بخش از فضای مجازی انجام شد؟ گفت: 79 درصد از کل فعالیت‌های انتخاباتی در فضای مجازی در تلگرام انجام شد و مابقی شبکه‌ها همچون فیس‌بوک، توئیتر و غیره نقش جدی نداشتند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد