about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: بیشترین حجم حملات روی پیام رسان ایرانی ایتا و حدود سی درصد حملات از آمریکا، ۲۶ درصد از آلمان و مابقی از سایر کشور‌ها بود. حملاتی که به همت متخصصان ایرانی از طریق DDOS Mitigation دفع شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت، در گفتگو با خبر شبکه یک سیما، گفت: سی درصد حملات سایبری اخیر به زیرساخت پیام رسان های داخلی از مبدا آمریکا و 26 درصد آن از آلمان بوده است و در این حملات که شنبه شب(3 دی)  آغاز شد و تا 4 بامداد روز یکشنبه (4 دی) ادامه داشت، پیام رسان های داخلی به ویژه ایتا هدف حملات شدید DDOS قرار گرفتند. به گفته آقای لاجوردی، به همت متخصصان داخلی سرویس پدافند DDOS Migitation این حملات سایبری را خنثی کرد. بگفته مدیر عامل شرکت ا رتباطات زیرساخت، در حملات ddos، از طریق ارسال ترافیک بیش از حد و حجیم، سرویس خدمت دهنده تحت فشار قرار می گیرد که سرویس پدافندی DDOS Migitation، با تشخیص غیر عادی و رباتیک بودن این ترافیک شروع به حذف و مقابله با آن می کند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/07 - 00:08- اروپا

هشدار نهاد ناظر هلندی به کاربران عینک‌های هوشمند

نهاد ناظر بر حریم خصوصی هلند به کاربران عینک‌های هوشمند درباره فیلم‌برداری از دیگران هشدار داد.

سنای
1405/07/06 - 23:26- آمریکا

سنای آمریکا: تِتِر به تأمین مالی ایران کمک می‌کند

گزارش سنا حاکی از آن است که تِتِر (USDT) به تأمین مالی ایران کمک می‌کند.

مسابقه
1405/07/06 - 22:58- هوش مصنوعي

مسابقه هوش مصنوعی با استفاده از داده‌های میدان نبرد اوکراین

بریتانیا با استفاده از داده‌های میدان نبرد اوکراین، مسابقه‌ای را در حوزه فناوری پهپادهای گروهی مبتنی بر هوش مصنوعی آغاز کرد.