about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان اعلام کردند که نرخ نفوذ کاربران 5G در چین به 20 درصد رسید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ به گفته یکی از مدیران ارشد فناوری‌های هوآوی (Huawei Technologies)، ضریب نفوذ کاربران 5G در چین از مرز 20 درصد عبور کرده که به معنی توسعه سریع 5G است.

دینگ یون (Ding Yun)، مدیر اجرایی هوآوی و رئیس گروه تجاری حامل آن گفت که اپراتورها تنها زمانی ارزش کسب و کار را درک می‌کنند که نفوذ کاربران 5G به اندازه کافی بالا باشد. وی در انجمن جهانی پهنای باند تلفن همراه 2021 شرکت، که هفته گذشته در دبی برگزار شد، اعلام کرد که در کشورهایی مانند چین، کره جنوبی و کویت، اپراتورها سریعاً پوشش سراسری را ارائه کردند و به کاربران تجربه‌ای ثابت دادند. آنها همچنین بسته‌های خدمات قابل انعطافی را ارائه می‌دهند که نتایج متقابل سودمندی را برای کاربران و خودشان به همراه دارد.

به گفته دینگ، شبکه‌های 5G با کیفیت بالا باعث رشد سریع ترافیک داده تلفن همراه می‌شوند. به نظر می‌رسد که میانگین ترافیک داده‌ها برای هر کاربر در هر ماه تا سال 2030 به 600 گیگابایت برسد. اگر بازده انرژی شبکه‌های موجود بدون تغییر باقی بماند، مصرف انرژی شبکه‌های بی‌سیم بیش از 10 برابر افزایش خواهد یافت.

مدیر اجرایی هوآوی اظهار داشت که برای کاهش 45 درصدی انتشار گازهای گلخانه‌ای صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات، اپراتورهای مخابراتی باید نوآوری‌های مستمر در زمینه تأمین، توزیع، استفاده و مدیریت برق را برای ایجاد شبکه‌های سبز 5G با عملکرد بالاتر و مصرف انرژی کمتر دنبال کنند. هوآوی مدعی شد که طیف گسترده‌ای از محصولات و راه‌حل‌ها را ارائه می‌دهد که به مسائل مربوط به مصرف برق شبکه‌های بی‌سیم می‌پردازد.

دینگ توضیح داد :

«هوآوی قبلاً در بیش از 100 کشور از جمله عربستان سعودی، یونان، پاکستان و سوئیس، راه‌حل‌های کم کربن را مستقر کرده و به اپراتورها کمک می‌کند تا انتشار دی اکسید کربن را تا 40 میلیون تن کاهش دهند. هوآوی به عنوان یک بازیگر در صنعت ارتباطات، توسعه سبز را در مرکز همه کارهایی که انجام می‌دهد، ادامه و راه‌حل‌های ابتکاری را برای ایجاد شبکه‌های سبزتر 5G در سراسر جهان توسعه خواهد داد.»

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.