about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان اعلام کردند که 1.6 میلیارد حمله سایبری در اندونزی در سال 2021 رخ داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس ملی سایبری و رمزنگاری اندونزی (BSSN) گزارش داد که حداقل 1.6 میلیارد حمله سایبری در سال 2021 در این کشور ثبت شده است و این حملات عمدتاً شامل ناهنجاری‌های ترافیکی است که بیشتر آنها مربوط به بدافزار هستند.

رینالدی (Rinaldy)، مدیر امنیت سایبری و رمزنگاری فناوری اطلاعات و ارتباطات، رسانه و حمل و نقل و معاون چهارم آژانس ملی سایبری و رمزنگاری اندونزی در پادانگ (Padang) گفت :

«با پیشرفت فناوری اطلاعات و ارتباطات، طیف تهدیدات در حال گسترش است؛ بنابراین اندونزی نیز باید پاسخگو و آماده مقابله با جنگ سایبری باشد.»

او این اظهارات را در راه‌اندازی تیم پاسخگویی به حوادث امنیت رایانه‌ای (CSIRT) یا تیم پاسخگویی به حوادث سایبری دولت پادانگ با نام «Padang-CSIRT» بیان کرد.

به گفته رینالدی، در 1.6 میلیارد حمله سایبری، انواع ناهنجاری‌ها عمدتاً از بدافزار، فعالیت تروجان تا جمع‌آوری اطلاعات برای شناسایی شکاف‌های سیستم امنیتی دیده می‌شوند.

وی با ارائه قیاسی برای یک ناهنجاری، اعلام کرد :

«مثل این است که ناگهان 10 نفر وارد خانه‌ای شوند که معمولاً یک یا 2 نفر در آن سکونت دارند. آنچه زمانی ساکت بود ناگهان شلوغ می‌شود؛ بنابراین باید برای تیم واکنش به حوادث سایبری نگران‌کننده باشد. پس از این ناهنجاری، حمله سایبری رخ می‌دهد. یک حمله سایبری مانند بسیاری از افراد است که سعی می‌کنند وارد خانه خیالی شوند، برخی پیچ گوشتی‌ها و انبردست‌ها را حمل و سعی می‌کنند ورودی آن را باز کنند. در صورت حمله، اگر قفل ورودی خانه محکم نباشد، مهاجمان می‌توانند وارد شوند. اما اگر از در آهنی استفاده کنید و محکم باشد، مهاجم نمی‌تواند وارد شود.»

آنچه در مرحله بعدی قرار می‌گیرد بالاترین سطح تهدید است : یک حادثه امنیتی که در آن مهاجم می‌تواند وارد شود و برخی از وسایل را از خانه بردارد.

رینالدی اظهار داشت که دولت او مدیریت تهدید حملات سایبری را در اولویت قرار داده است. وی توضیح داد :

«آنچه که مدام افزایش می‌یابد، میزان حملات نشت داده‌ها است که از سوی (مجرمان) انجام می‌شود، که اکثریت آنها با هدف دستیابی به داده‌های متعلق به دولت انگیزه دارند. من آن را به عنوان یک تهدید فنی جدی در فضای سایبری توصیف کرده‌ام. علاوه بر این، خطر حملات سایبری اجتماعی نیز وجود دارد که به دنبال تأثیرگذاری بر مردم از طریق فضای سایبری است و ارتباط نزدیکی با جنگ سیاسی، جنگ اطلاعاتی، جنگ روانی و تبلیغات دارد.»

او سپس پیام جوکو ویدودو (Joko Widodo)، رئیس جمهور اندونزی، را که خواستار آمادگی کشور برای مقابله با تهدید جرایم سایبری از جمله سوءاستفاده از داده‌ها بود، تکرار کرد :

«ایجاد امنیت سایبری شامل 3 جنبه به هم مرتبط است : منابع انسانی، فرآیندها و فناوری. منابع انسانی با تلاش برای بهبود فرآیند و جنبه‌های فناوری، نقش مهمی در ایجاد امنیت سایبری ایفا می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.