about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته اینترپل، هزینه جهانی جرایم سایبری ممکن است تا سال 2025 به 10.5 تریلیون دلار برسد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یورگن استاک (Jurgen Stock)، دبیر کل اینترپل (Interpol) در پایتخت هند عنوان کرد که حوادث جرایم سایبری و کودک‌آزاری آنلاین به میزان قابل توجهی کمتر گزارش‌شده هستند و انتظار می‌رود هزینه جهانی جرایم سایبری تا سال 2025 به 10.5 تریلیون دلار برسد.

استوک در سخنانی در آستانه نودمین مجمع عمومی اینترپل که در دهلی‌نو آغاز می‌شود، خطاب به رسانه‌ها گفت که شبکه‌های جنایی سازمان‌یافته میلیاردها دلار درآمد دارند و این واقعیت که کمتر از یک درصد از جریان‌های مالی غیرقانونی جهانی رهگیری و بازیابی شده، باید نگرانی بیشتری برای همه باشد.

به گزارش خبرگزاری شینهوا (Xinhua)، در رویداد 4 روزه اینترپل، هیئت‌هایی از 195 عضو اینترپل شامل وزرا، رؤسای پلیس، رؤسای دفاتر مرکزی ملی و افسران ارشد پلیس شرکت خواهند کرد.

مجمع عمومی، عالی‌ترین نهاد حاکم اینترپل است و سالی یک بار برای اتخاذ تصمیمات کلیدی مرتبط با عملکرد آن تشکیل جلسه می‌دهد.

دبیرکل همچنین افزود که اینترپل مکانیسم توقف پرداخت جهانی خود را توسعه داده است، پروتکل واکنش سریع ضد پولشویی، تنها در 10 ماه گذشته به اعضا کمک کرده تا بیش از 60 میلیون دلار از درآمدهای مجرمانه ناشی از کلاهبرداری سایبری را بازیابی کنند.

وی خاطرنشان کرد :

«گزارش روند جرم جهانی ما همچنین افزایش گسترده استثمار و سوءاستفاده جنسی از کودکان را به صورت آنلاین نشان می‌دهد، ارقامی که قرار است افزایش یابد. ما می‌دانیم که جرایم سایبری و کودک‌آزاری آنلاین به میزان قابل توجهی کمتر گزارش‌شده هستند، اغلب به این دلیل که قربانیان شرمنده هستند یا در موارد کلاهبرداری، خجالت می‌کشند، به این معنی که ارقامی که ما می‌بینیم فقط قسمت کوچکی از جرایم سایبری به شمار می‌روند.»

استوک توضیح داد که پلیس در سراسر جهان غرق در داده‌ها است و اغلب آنها ظرفیت رسیدگی به حجم پرونده‌ها را ندارند و اینترپل به طور منحصر به فردی برای ارائه پشتیبانی مورد نیاز آنها قرار دارد.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.