about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

رئیس پلیس فتا استان اردبیل گفت: بیش از یک هزار و ۶۰۰ پرونده در حوزه سایبری در طول سال گذشته تشکیل شد که ۸۹ درصد پرونده‌‎ها به کشف و دستگیری منجر می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از پلیس فتا، علی قهرمان طالع اظهار داشت: رشد حضور خانواده‌ها در محیط اینترنت و متقابلاً حضور کلاهبرداران در این فضا‌، باعث افزایش تنوع جرائم سایبری و تشدید خطرات آن برای کاربران شده است.

وی افزود: در همین راستا پلیس فتا استان اردبیل در طول سال گذشته با اقدامات پیشگیرانه، اطلاعاتی و قضایی خود ضمن کشف بیش از 89 درصد از پرونده‌های تشکیل شده در این حوزه، بیش از 700 نفر از مجرمین سایبری را دستگیر و به دست قانون سپرده است.

رئیس پلیس فتا استان اردبیل تشریح کرد: در زمینه جرائم رخ داده و پرونده‌های تشکیل شده در پلیس فتا، هتک حیثیت و نشر اکاذیب با فراوانی 33 درصدی، کلاهبرداری رایانه‌ای با فراوانی 24 درصدی و برداشت اینترنتی غیرمجاز با فراوانی 23 درصدی، 3 جرم شایع استان هستند که از نظر وقوع نیز 80 درصد از کل جرائم رخ‌ داده در حوزه فضای تولید و تبادل اطلاعات را شامل می‌شوند.
 
وی ادامه داد: عمده دلایل وقوع جرائم اینترنتی، نبود سواد سایبری، ناآگاهی به قوانین فضای مجازی، عدم شناخت کافی در حوزه‌ ارز دیجیتال، وعده پولدار شدن با قمار و شرط‌بندی آنلاین، فریب کاربران با عنوان برنده شدن جوایز نقدی و غیرنقدی، درخواست وجه با نفوذ به اکانت شبکه‌های اجتماعی، پرداخت بیعانه در سایت‌های ثبت آگهی، ورود به صفحات و درگاه‌های بانکی جعلی یعنی همان فیشینگ با شگردهایی همچون ارسال پیام‌های جعلی با پیوست لینک‌های مخرب و با نام ارگان‌های دولتی مثل قوه قضاییه، سهام عدالت، سامانه همتا و در نهایت دانلود اپلیکیشن‌ها از منابع نامعتبر است.

قهرمان طالع تاکید کرد: لازمه در امان ماندن هم‌وطنان در محیط اینترنت، دقت بیشتر و عدم اعتماد به تبلیغات، لینک‌ها و اپلیکیشن‌های مشکوک در این فضا و همچنین افزایش هوشیاری، آگاهی و سواد سایبری و همچنین کنترل فرزندان در محیط سایبری است.

وی گفت: کاربران عزیز می‌توانند از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir قسمت فوریت‌های سایبری و شماره 096380 برای دریافت هرگونه مشاوره با کارشناسان این پلیس در ارتباط باشند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.