about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ایران از معدود کشورهایی است که بیش از ۸۰ درصد از سایت‌های داخلی را در داخل کشورش میزبانی می‌ کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان  به نقل از شرکت ارتباطات زیرساخت، بهزاد اکبری با بیان اینکه طی چند سال گذشته در بحث زیرساخت‌های ارتباطی شبکه ملی اطلاعات توسعه خیلی خوبی صورت گرفته است، گفت: پهنای باند در همه کشور قابل دسترس و تمامی شهرها و در بخش قابل‌توجهی از روستاها، به این مهم دسترسی دارند.

وی با بیان اینکه رشد بسیار خوبی در ترافیک مصرفی کاربران داشته‌ایم، ادامه داد: از سال ۹۵ که متوسط سرانه مصرف ترافیک دیتا در کشور ۸.۱ گیگابایت در ماه بود این میزان در حال حاضر به ۱۷.۵ گیگابایت در ماه رسیده است و به عبارتی ما از سال ۹۵ به طور متوسط رشد ۸۰ درصدی سالیانه را در مصرف ترافیک دیتا شاهد بوده‌ایم.

اکبری اضافه کرد: متوسط رشد جهانی ترافیک دیتا حدود ۲۵ درصد و در حوزه خاورمیانه ۳۵ درصد است که این نشان می‌دهد ما رشد بسیار خوبی در ترافیک دیتای کشور داشته‌ایم و با دسترسی پهن باند و توسعه‌های صورت گرفته در یکسری خدمات ابری و پلتفرم‌ها هم رشد قابل توجهی را در کشور شاهد بوده‌ایم.

عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیر ساخت تصریح کرد: متناسب با توسعه لایه دسترسی صورت گرفته در بخش زیرساخت‌های ارتباطی، در لایه شبکه «بک بن» هم توسعه‌های خوبی انجام‌شده است به‌نحوی که در سال ۹۴ حدود ۶۵۰ گیگابیت ظرفیت شبکه بک بن ارتباطات زیرساخت کشور بوده که این میزان در سال ۹۹ به ۳۰ ترابیت بر ثانیه رسیده است.

وی با اشاره به میزان رشد در حوزه دسترسی ارتباطات بین‌الملل در کشور نیز گفت: در بخش بین‌الملل در سال ۹۲ حول‌وحوش ۸۰ گیگابیت برثانیه ظرفیت داشتیم که هم اکنون این میزان رشد قابل توجهی داشته و به بیش از ۴ ترابیت برثانیه رسیده و همراه با رشد در حوزه دسترسی ارتباطات بین‌الملل هم به لحاظ ظرفیتی و هم به لحاظ تنوع مسیر که از مسیرهای مختلفی ارتباطات بین‌الملل برقرار است، این بخش هم توسعه خوبی پیدا کرده است.

اکبری تصریح کرد: رشد میزبانی داخلی یعنی محتوا و خدمات داخل کشو با رشد قابل توجهی طی چند سال اخیر بوده است و ما از معدود کشورهایی هستیم که بیش از ۸۰ درصد از سایت‌های ایرانی را در داخل کشور میزبانی می‌کنیم. شاید معدود کشورهایی مثل چین و آمریکا چنین وضعیتی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: اما در بخش زیرساخت‌های اطلاعاتی و مراکز داده همچنان با کمبودهای زیادی مواجه هستیم این کمبودها در کنار بحث تحریم‌های ظالمانه و محدودیت‌هایی که ایجاد شده مشکلات را بیشتر کرده است.

به گفته اکبری، مهم‌ترین مشکل در صنعت مراکز داده، مشکلات اقتصادی و بخشی فنی است و رویکرد غلط این بوده که هر سازمان دولتی و خصوصی خودش به دنبال ایجاد یک مرکز داده مستقل برای فعالیت خود بوده که با تحولات ارزی این کار قابل توجیه نیست.

وی یکی دیگر از مشکلات را کمبود مراکز داده با مقیاس بالا عنوان کرد و افزود: مساله دیگر حضور در بازارهای جهانی است که علی‌رغم موقعیت استراتژیک و خوبی که در منطقه داریم، این صنعت فقط در داخل کشور ارائه خدمت می‌کند و در بازارهای جهانی سهمی نمی‌برد.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.