about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

۷۰ درصد محتوای فارسی وب تکراری و بی‌محتوا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رئیس پژوهشگاه IT مرکز تحقیقات مخابرات گفت: نتایج جستجوی صفحات فارسی توسط جستجوگرهای بومی نشان می‌دهد 30 درصد صفحات فارسی دارای محتوای خوب و 70 درصد دارای محتوای تکراری یا بدون محتوا است.

‌ علیرضا یاری در نشست خبری همایش بررسی راهکارهای پیشگیری از سرقت علمی، اظهار داشت: در سال‌های اخیر که زبان روسی چند صد میلیون صفحه در اینترنت داشت مجموع تمامی صفحات فارسی در اینترنت به یک‌میلیون صفحه نیز نمی‌رسید اما اکنون موتور جستجوهای ایرانی ازجمله پارسی‌جو 4 میلیارد صفحه فارسی در اینترنت را جستجو کرده‌اند.
رئیس پژوهشگاه فناوری اطلاعات مرکز تحقیقات مخابرات بابیان اینکه رشد صفحات فارسی در وب بسیار زیاد است اما کیفیت محتوای فارسی‌ چندان مطلوب نیست، گفت: روند سریع رشد محتوای سرقت علمی را بااهمیت‌تر کرده است.
یاری بابیان اینکه اکنون مردم بیش از رسانه‌ها محتوا تولید می‌کنند، گفت: از هم‌اکنون که توسعه محتوای فارسی شدت گرفته می‌توانیم درباره تولید محتوای سالم فرهنگ‌سازی کنیم.
به گفته وی نتایج جستجوی صفحات فارسی توسط جستجوگرهای بومی نشان می‌دهد 30 درصد محتوای فارسی در وب محتوای خوب و 70 درصد محتوای تکراری یا بدون محتوا است و بیشتر کپی کاری‌ها از منابع خبرگزاری‌ها در وبلاگ‌ها انجام می‌شود.
در ادامه این همایش حبیب‌الله اصغری پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی اظهار داشت: سوء رفتار علمی بیشتر در محیط‌ آکادمیک رخ می‌دهد که تغییر داده‌ دیگران بدون بن‌مایه علمی، انجام معامله، افزودن نام نویسنده‌ای که کمکی در نگارش نداشته و انتشار چندباره یک مقاله بدون ایجاد تغییر از مصادیق سوء رفتارهای علمی است.
وی از وجود 4 سیستم تشخیص سرقت علمی در ایران خبر داد و گفت: سیستم مهتاب در دانشگاه شهید بهشتی، سیستم سمیم نور در مرکز کامپیوتری علوم انسانی نور، سیستم همانندجو در پژوهشگاه علوم و فناوری وزارت علوم (ایران داک) با تمرکز بر پایان‌نامه‌ها و سیستم همتاجو در مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی با تمرکز بر مقالات از ابزارهای فناوری اطلاعات برای تشخیص علمی استفاده می‌کنند.
وی گفت: ابزارهای تشخیص سرقت علمی بر پایه مشابهت‌یابی استوار هستند و با الگوریتمی شباهت متن‌های موجود را بررسی می‌کنند.
به گفته وی، همواره این سؤال مطرح است که آیا سرقت ادبی نیز در زمره سرقت علمی به شمار می‌آید که بسیاری معتقدند که سرقت ایده، سرقت علمی است و سرقت شیوه سرقت علمی محسوب نمی‌شود.
اصغری با اشاره به اینکه بسیاری از کاربران از مصادیق سرقت علمی آگاهی ندارند، گفت: برخی تصور می‌کنند در بازنشر مطلبی (واقعی یا غیرواقعی) اگر منبع ذکر شود ایرادی ندارد درحالی‌که این اقدام می‌تواند در برخی موارد مصداق سرقت علمی باشد.
اصغری گفت: اجباری شدن درس روش تحقیق، آشنایی با شیوه پایان‌نامه و مقالات، مرام‌نامه‌های اخلاقی و ابزارهای فناوری است.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.