about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

هم اکنون میلیون ها هکر٬ اسپمر و اسکمر در حال تلاش سخت هستند. آنها به دنبال سرقت اطلاعات کاربران اند و با هر یک از داده هاا٬ قادر به ضربه زدن به آنها خواهند شد.
به گزارش رصدبان موسسه سایبربان: هم اکنون میلیون ها هکر٬ اسپمر و اسکمر در حال تلاش سخت هستند. آنها به دنبال سرقت شماره های شخصی٬ اطلاعات حساب های بانکی٬ و رمز شبکه های اجتماعی کاربران اند و با هر یک از اینها٬ قادر به ضربه زدن به آنها خواهند شد.
 
بخش ترسناک قضیه این است که هر کسی می تواند یک هکر باشد. با مبلغ ۳۰۰۰ دلار می شود یک کیت کامل عملیات نفوذ خرید که به طور خودکار برای شما هک می کند. روی مبل لم می دهید و پول می شمارید!اما در دنیایی پر از هکرهای نیمه آماتور، و حرفه ای که استاد تکنولوژی و ترفندهای نفوذی هستند٬ چطور می شود امیدی به در امان ماندن داشت؟ بهترین راه این است که روش کار هکرها را بدانید. وقتی این را فهمیدید٬‌ می توانید از هزاران حمله در امان بمانید. در اینجا ۵ استراتژی رایج دنیای هک را مورد اشاره قرار می دهیم.
 
۱. اسکم های فیشینگ. یک مرتبه بخت یارتان می شود. یک پرنس نیجریه ای شما را برای خارج کردن میلیون ها دلار پول از کشورش انتخاب کرده. با کمی تلاش و صرف چند دلار٬ می توانید بخشی از ثروت او را بعد از خروج از کشورش صاحب شوید. دیگر چه از این بهتر؟حتما از خودتان می پرسید چه کسی این را باور می کند؟ خب٬ ده ها هزار نفر هر ساله فریب این ترفند را می خورند. اسکم های نیجریه ای هنوز هم خوب جواب می دهند. انواع دیگری از این روش هم هست٬ مثل اعلام برنده شدن در یک مسابقه یا دادن پیشنهاد کاری.نکته اصلی این کلاهبرداری ها در این است که از شما خواسته می شود اطلاعات شخصی یا بانکی ارسال کنید یا حتی مبلغی پول بپردازید. البته که اطلاعات و یا پول شما مستقیم به دست هکر ها می رسد. بنابراین قبل از واکنش نشان دادن به این ایمیل ها٬ کمی از منطق خودتان کمک بگیرید. چرا باید برای کسی پول یا اطلاعات شخصی تان را بفرستید؟
 
۲. تروجان ها. بسیاری هکرها دنبال وارد کردن یک ویروس به کامپیوتر شما هستند. چیزی که وقتی نصب شد٬ بتواند هر آنچه شما تایپ می کنید را ثبت و برای سازنده اش ارسال کند. یا حتی به ارسال ایمیل های اسپم و ترتیب دادن حملات از مبدا کامپیوتر شما بپردازد.برای انجام این کار هکرها ویروس را جای چیزی بی خطر قالب می کنند که به آن تروجان هورس (اسب تروآ) گفته می شود. یکی از بهترین راه ها برای ارسال آن٬ ایمیل های فیشینگ است. مثلا ایمیلی که وانمود می کند از طرف اداره پست است یا حتی بانک شما. مشکلی در یک جا به جایی یا انتقال پول وجود داشته و شما باید فایل ضمیمه ایمیل را دریافت کنید تا از آن با خبر شوید.موارد مشابه در فیسبوک و توییتر هم مشاهده شده. مثلا می خواهید ویدیویی را مشاهده کنید ولی در عوض یک پنجره پاپ-آپ باز شده و می گوید که باید پخش کننده ویدیوتان را به روز کنید. فایل به روز رسانی٬ دقیقا همان تروجان است. برای مراقبت در مقابل این خطر علاوه بر حواس جمع بودن، باید برنامه های امنیتی مناسبی هم روی کامپیوتر خود نصب کرده باشید.
 
۳. دانلود  Drive-by. دانلود های drive-by وقتی رخ می دهد که فایلی بدون اجازه و اطلاع کاربر روی کامپیوتر وی دانلود یا نصب گردد. چنین دانلودهایی در هر مورد و هر جایی ممکن است رخ دهد. برنامه های امنیتی کامپیوتر خوب هستند ولی نه همیشه عالی. بسیاری برنامه های دیگر روی کامپیوتر شما ضعف هایی دارند که هکرها از آنها برای عبور از نرم افزارهای امنیتی استفاده می کنند.برای استفاده از این ضعف ها٬ هکرها سایت هایی درست می کنند که کدهای مخرب داخل آنها است. شما با کلیک روی لینکی در یک ایمیل فیشینگ٬ ممکن است سر از چنین سایت هایی در بیاورید.کدهای مخرب را حتی می شود در سایت های معتبر هم جاسازی کرد. چنین کدی می تواند کامپیوتر شما را برای یافتن حفره ها جستجو کند و اگر موردی یافت٬ از طریق آن ویروس را بارگزاری و نصب کند.برای امن ماندن٬ باید برنامه های خود را به روز نگه دارید. همچنین به روز رسانی های منتشره توسط مایکروسافت و اپل برای سیستم عامل های شان را نصب کنید. این به روز رسانی ها٬‌ حفره های امنیتی را می بندند بنابراین جدی بگیریدشان.همچنین همیشه اطمینان کسب کنید که فلش و جاوا بر روی کامپیوترتان به روز باشند زیرا این دو نیز مورد توجه کامل هکرها قرار دارند.
 
۴. دور زدن رمزهای عبور. در دنیای واقعی تعداد کمی از هکر ها را می شود یافت که زحمت حدس زدن رمزهای عبور مردم را آن طوری که در فیلم های سینمایی دیده می شود، به خودشان بدهند. در عوض آنها رمزها را دور می زنند٬ ممکن است با حمله به سایت یک شرکت یا شبکه اجتماعی٬ یک باره تعداد زیادی رمز را سرقت کنند و اگر شما یک رمز را برای تعداد زیادی از حساب های خود به کار می برید٬ آن وقت جای نگرانی بیشتری هست.علاوه بر استفاده از تایید دو مرحله ای برای ورود به حساب کاربری تان٬ حتما اطمینان حاصل کنید که رمز عبور حساب های مختلفتان با یکدیگر فرق دارند. شاید توصیه های اینتل در زمینه رمزهای قوی به کمک تان بیاید.
 
۵. استفاده از وای-فای آزاد. شاید شما هم در خانه یک شبکه وای-فای ترتیب داده باشید. آیا آن را رمزنگاری هم کرده اید؟ بدون رمزنگاری ارتباطات بی سیم٬‌ هکرهایی که در همسایگی باشند می توانند به شبکه وای-فای شما وصل شوند. می توانند هر چیزی را ببینند و ثبت کنند. حتی می توانند با حساب شما٬ فایل های بد و غیرقانونی دریافت کنند که به پای شما نوشته خواهد شد.

بنابراین فقط با صرف چند دقیقه وقت یا گرفتن مشورت از کسی که در این زمینه دانش دارد٬ وای-فای مودم خود را رمزنگاری کنید تا مشکلاتی از این دست برای تان پیش نیاید.
تازه ترین ها
شکایت
1404/02/19 - 12:59- سایرفناوری ها

شکایت یک شرکت ایتالیایی از گوگل

گروه مولتیپلای ایتالیا به دلیل تسلط بر بازار، از گوگل به مبلغ ۳ میلیارد یورو شکایت کرد.

استفاده
1404/02/19 - 12:30- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا پس از اجرای آزمایشی، از هوش مصنوعی استفاده می‌کند.

عدم
1404/02/19 - 11:50- هوش مصنوعي

عدم استفاده کارمندان مایکروسافت از دیپ سیک

مایکروسافت به کارمندانش اجازه استفاده از هوش مصنوعی چینی دیپ سیک را نمی‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.