about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

۵۰ هزار چاپگر هک شدند

در یک هفته گذشته ۵۰ هزار چاپگر در نقاط مختلف جهان هک شدند و از آنها برای ارسال یک پیام عجیب تبلیغاتی استفاده شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛  در این پیام که بر روی کاغذهای چاپ شده توسط این چاپگرها منتشر می شد از افراد خواسته می شد تا در یک کانال سایت ویدئویی یوتیوب به نام PewDiePie عضو شوند.

دستکاری چاپگرهای یادشده ناشی از نقص فنی بسیاری از آنهاست که استفاده از سخت افزارهای یادشده و فعال کردن آنها را از طریق اینترنت ممکن می کند. بدین شیوه می توان فرامین فعال کننده چاپگرها را از طریق فضای مجازی و از راه دور ارسال کرد.

هکری که خود را با اسم مستعار TheHackerGiraffe معرفی کرده با ارسال پیام هایی در شبکه اجتماعی توئیتر مسئولیت حملات یادشده را بر عهده گرفته است. وی در تویئت های خود تصریح کرده که چاپگرهای قربانی را به طور تصادفی انتخاب کرده است.

نکته جالب اینکه بسیاری از افرادی که در محل کار خود قربانی حملات یادشده بوده اند با حضور در شبکه های اجتماعی وقوع چنین پدیده عجیبی را اعلام کرده اند. از جمله کشورهایی که این حمله در آنها رخ داده می توان به آمریکا، کانادا و انگلیس اشاره کرد.

هکر مذکور برای شناسایی چاپگرهای هدف از سایتی به نام Shodan.io استفاده کرده که موتورجستجوی وسایل ناایمن متصل به اینترنت است. وی تصریح کرده که از این طریق موفق به شناسایی ۸۰۰ هزار چاپگر آسیب پذیر متصل به اینترنت شده که می توان از همه آنها برای چاپ و ارسال پیام های ناخواسته سوءاستفاده کرد.

وی افزود: می توان از چاپگرهای آسیب پذیر برای دستکاری دستورات چاپ، دسترسی به فایل سیستمی آنها و حتی حافظه شان و حتی وارد آوردن آسیب فیزیکی به چاپگرها بهره گرفت.

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.