about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

۳۷ موسسه خیریه فیس‌بوک را تهدید کردند

موسسه خیریه در انگلیس بودجه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی صرف می‌شود را کاهش می‌دهند. این اقدام به دلیل اقدامات ناکافی پلتفرم‌های اجتماعی برای مقابله با نفرت پراکنی انجام می‌شود

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از پرس اسوسیشن، گروهی از مؤسسات خیریه در انگلیس تهدید کرده‌اند اگر پلتفرم‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک چالش نفرت پراکنی را حل نکنند، از صرف بودجه در شبکه‌های اجتماعی می‌کاهد.

۳۷ موسسه خیریه در انگلیس مشغول بررسی اقدامات شبکه‌های اجتماعی برای کاهش نفرت پراکنی در پلتفرم‌های خود هستند. این مؤسسات اعلام کرده‌اند تغییرات را به شبکه‌های اجتماعی پیشنهاد می‌کنند و آن‌ها هیچ‌گونه تبعیضی را در پلتفرم‌های آنلاین تحمل نمی‌کنند.

این مؤسسات در بیانیه‌ای مشترک نوشته‌اند: به‌عنوان مؤسسات خیریه ما متوجهیم که پلتفرم‌های آنلاین به ما کمک می‌کنند تا با حامیان و پشتیبانان در کلیه حوزه‌ها ارتباط برقرار کنیم. اما می‌دانیم برای متوقف کردن پست‌هایی که به نفرت و خشونت منجر می‌شوند، اقدامات لازم انجام‌نشده است.هیچ فردی نباید در زندگی روزمره‌اش شاهد پیام‌های نفرت پراکنانه باشد. اکنون زمان آن فرارسیده که شبکه‌های اجتماعی عملکرد بهتری داشته باشند. ما در کنار یکدیگر بودجه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی صرف می‌کنیم را بدون تحت تاثیرقرار گرفتن قابلیت مان برای ارائه سرویس‌های مهم، می‌کاهیم.

این اقدام در حالی انجام می‌شود که فهرست روزافزونی از شرکت‌های بزرگ مانند استارباکس، کوکاکولا و آنلیور به کمپین«نفرت برای سودآوری را متوقف کنید» پیوسته‌اند و تبلیغات در این شبکه اجتماعی را متوقف کرده‌اند.

گروه‌های حمایت از حقوق مدنی معتقدند فیس‌بوک و شبکه‌های اجتماعی برای مقابله با نفرت پراکنی و اخبار جعلی اقدامات کافی انجام نمی‌دهند. در همین راستا کمپین مذکور تلاشی برای آن است که فیس‌بوک را وادار کند اقدامات تأثیرگذارتری در این زمینه اتخاذ کند.

این در حالی است که مارک زاکربرگ مدیر ارشد اجرایی فیس‌بوک نیز به دلیل عدم اقدام درباره این موضوع تحت انتقادات زیادی قرارگرفته است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد