about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: ۴۱ دستگاه دولتی بیش از ۳۴۱ خدمت الکترونیکی خود را در نمایشگاه الکامپ بیست و چهارم، ارائه می دهند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ رسول سرائیان با اشاره به ارائه خدمات دولت الکترونیک توسط ۴۱ دستگاه دولتی در نمایشگاه الکامپ ۹۷، گفت: دولت الکترونیک ابزار شفاف سازی و جلوگیری از رانت است و با ارائ خدمات دولت الکترونیک در نمایشگاه الکامپ، سایر دستگاه ها را نیز به استفاده از این خدمات ترغیب می کنیم.

وی با اشاره به رویکرد خدمات محور دولت در نمایشگاه الکامپ امسال و در قالب سالن دولت الکترونیک در فضایی بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ متر افزود: حضور هر دستگاه در این سالن، الزاما با ارائه خدمات الکترونیکی همراه است.

سرائیان ادامه داد: سازمان برنامه و بوجه با ۲۰ خدمت، وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با ۱۵ خدمت، شهرداری ۱۵ خدمت، سازمان بورس و اوراق بهادار با ۱۶ خدمت و گمرک جمهوری اسلامی با ۱۳ سرویس مشخص در این نمایشگاه حضور دارند.

وی با اشاره به ارائه خدمات دولت همراه در نمایشگاه الکامپ امسال، تصریح کرد: ارائه این سرویس در نمایشگاه امسال یکی از موضوعات مهمی است که با معرفی آن، دستگاه ها به استفاده از خدمات دولتی از طریق موبایل ترغیب ‌شوند. زیرا افراد به آسانی می توانند وارد دولت همراه می شود و همه خدمات را دریافت کنند، به طوری که با نصب اپلیکشن با یک بار ورود با روش های مختلف احراز هویت می شوند و دیگر نیازی نیست با یوزرهای مختلف پسوردهای متعدد دریافت کنند.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به رشد ۲۰ رتبه ای ایران در شاخص جهانی دولت الکترونیک، گفت: در این رده بندی، کشور ما از مرحله متوسط به بالا ارتقا پیدا کرده است. در بخش مشارکت الکترونیکی نیز با حدود ۳۳ پله رشد، جز ۵ کشور نخست دنیا هستیم که این رشد را تجربه کرده است.

رئیس سازمان فناوری با بیان اینکه مهمترین معضل برای دولت الکترونیک، همراه نبودن سازمان‌ها و دستگاه ها است، تصریح کرد: در تلاش هستیم  دستگاه های اصلی و تاثیرگذار در نمایشگاه الکامپ دور هم جمع شوند و امیدواریم که در بخش قوه قضاییه، سرویس روزنامه رسمی به مرکز تبادل اطلاعات متصل شده و سایر خدمات این حوزه نیز الکترونیکی شود.

به گزارش مهر، بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی الکامپ ۶ تا ۹ مردادماه جاری در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.