about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

فایل کوین از تمام ماینرهای دنیا خواسته است تا در فاز دوم آماده‌سازی شبکه اصلی خود که «مسابقه فضایی ۲» (Space Race 2) نام دارد، شرکت کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل ازکوین تلگراف، فایل کوین در پستی مخصوص این برنامه اعلام کرد که ماینرها از امروز (۱۴ سپتامبر) تا ۵ اکتبر (۱۴ مهر) می‌توانند در این طرح آزمایشی شرکت کنند. در طرح پیشین، ۳۵۶ ماینر از ۳۲ کشور مختلف شرکت کرده بودند.
بر اساس اعلام فایل کوین، این آزمایش شامل دو سرفصل مجزا برای اطمینان از نحوه کارکرد شبکه در دنیای واقعی و با حضور اعضای جامعه آن ترتیب داده شده است. سرفصل اول به‌منظور آزمایش و افزایش مقیاس‌پذیری شبکه و سرفصل دوم برای ابزارهای توسعه، نرم‌افزارها و کلاینت‌های آن ایجادشده است. با اتمام این طرح آزمایشی، شبکه اصلی فایل کوین یک گام دیگر به مراحل راه‌اندازی نهایی خود نزدیک‌تر می‌شود.
به گفته فایل کوین، در این طرح آزمایشی ساختار اقتصادی شبکه مورد آزمایش قرار می‌گیرد و می‌توان فاکتورهایی نظیر پاداش بلاک‌ها و کارمزد شبکه را موردبررسی قرارداد. از سوی دیگر، بازارهای مناسب فایل کوین نیز موردبررسی قرار خواهد گرفت. هدف فایل کوین ایجاد یک فضای ذخیره‌سازی غیرمتمرکز و قدرتمند برای اطلاعات است.
فایل کوین دو ماه پیش اعلام کرده بود که طبق برنامه مراحل راه‌اندازی شبکه اصلی خود را پشت سر می‌گذارد. از همین رو می‌توان گفت که ماه‌های آینده باید منتظر فایل کوین باشیم.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد