about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت« بوکینگ» اعلام کرده از پشتیبانی ارز دیجیتال فیس بوک منصرف شده است. این هفتمین شرکتی است که طی ۷ روز گذشته از پشیتبانی لیبرا صرف نظر کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از تلگراف، به نظر می رسد مشکلات در راه عرضه ارز دیجیتال فیس بوک تمام نمی شود. روز گذشته Booking.com  نیز اعلام کرد از پشتیبانی لیبرا کناره گیری می کند.

به این ترتیب از ۲۸ پشتیبان اصلی این ارز ۲۱ شرکت باقی مانده اند.

شرکت  Booking Holdings که از طریق سرویس هایی مانند کایاک و آگودا ۴۱ درصد از بازار سفرهای آنلاین را در اختیار دارد، در بیانیه ای رسمی اعلام کرد از سرمایه گذاری در لیبرا کناره گیری می کند.

 این هفتمین شرکتی است که طی ۷ روز از پشتیبانی مالی لیبرا دست کشیده است. پیش از Booking.com، پی پال، مسترکارت، ویزا، ای بی و چند شرکت دیگر  از سرمایه گذاری در لیبرا منصرف شدند.

این در حالی است که ارز دیجیتال فیس بوک با مخالفت و تحقیقات گسترده از سوی سیاستمداران و قانونگذاران روبرو شده است.

 با این وجود روز گذشته فیس بوک به طور رسمی برنامه های خود را برای ارائه عرضه دیجیتال اعلام کرد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد