about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

نتایج یک بررسی نشان می دهد تنها وقوع یک حمله سایبری حساب شده به بنادر منطقه شرق آسیا و اقیانوسیه می تواند خسارتی ۱۱۰ میلیارد دلاری به بار آورد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛  به نقل از زددی نت، بررسی های موسسه بیمه لیوید نشان می دهد خسارت های ناشی از وقوع حملات سایبری به زیرساخت های بنادر منطقه شرق آسیا و اقیانوسیه بسیار گسترده خواهد بود و رقم ۱۱۰ میلیارد دلاری برآورد شده برابر با نیمی از خسارات ناشی از بلایای طبیعی در کل جهان در سال جاری میلادی است.

البته این خسارت در بدترین حالت و در زمانی رخ می دهد که یک ویروس رایانه ای فوق العاده خرابکار بتواند به ۱۵ بندر مهم و اصلی در کشورهای سنگاپور، چین، ژاپن، کره جنوبی و مالزی نفوذ کند.

بررسی مذکور همچنین حاکیست که ۹۲ درصد از هزینه های اقتصادی چنین حمله ای بیمه نشده باقی مانده و لذا ۱۰۱ میلیارد دلار از ارزش مالی این خسارت غیرقابل جبران باقی می ماند. گفتنی است که این بررسی با همکاری دانشگاه کمبریج و دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور صورت پذیرفته است.

بر همین اساس، حمله سایبری به زیرساخت های بنادر می تواند موجب نفوذ ویروس به پایگاه داده حاوی اطلاعات کشتی های باری شده و اختلال اساسی به وجود آورد. نتیجه طولانی مدت تر چنین حملاتی کاهش بهره وری و افزایش زمان و هزینه های پهلوگیری کشتی ها و تخلیه بارهای آنهاست که می تواند تعاملات جهانی را در حوزه دریانوردی بسیار کند کند.

البته این نوع حملات سایبری می تواند بر علیه صنایع حمل و نقل زمینی، هوایی و هوافضا نیز رخ دهد و در مجموع باعث ۲۸.۲ میلیارد دلار خسارت اقتصادی سالانه شود. چنین حملاتی به صنعت تولید هم ۲۳.۶ میلیارد دلار خسارت و به صنعت خرده فروشی ۱۸.۵ میلیارد دلار خسارت می زند.

حملات سایبری این چنینی بیش از هر چیز به کشورهای آسیایی خسارت می زند و کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی در رتبه های بعدی قرار دارند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد