about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گروه باج افزاری کلاپ در ادامه بهره برداری خود از آسیب پذیری روز صفر پلتفرم Forta GoAnywhere، این بارغول لوازم الکترونیکی ژاپن یعنی شرکت هیتاچی را مورد هدف قرار داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت هیتاچی انرژی پس از سرقت داده توسط گروه باج افزاری کلاپ (با استفاده از آسیب پذیری روز صفر GoAnyway) نشت داده های خود را تایید کرد.

هیتاچی انرژی زیر مجموعه ای از غول مهندسی و فناوری ژاپن یعنی شرکت هیتاچی است که بر روی راهکارهای انرژی و سیستم های قدرت متمرکز می باشد. سرمایه سالانه این شرکت 10 میلیارد دلار است. 

هیتاچی (به ژاپنی: 株式会社日立製作所) شرکت خوشه‌ای ژاپنی چندملیتی است، که در حوزه‌های مهندسی و تولید تجهیزات الکتریکی، تجهیزات مخابراتی، لوازم الکترونیکی مصرفی، تجهیزات پزشکی، سخت‌افزارهای رایانه‌ای، سامانه‌های اطلاعاتی و مخابراتی، سامانه‌ها و تجهیزات نیروگاهی، موتورهای هواگرد؛ همچنین طراحی و ساخت ماشین‌آلات صنعتی، تجهیزات سنگین، خودروهای ریلی و ارائه خدمات مالی فعالیت می‌نماید.

این حمله از طریق بهره برداری مهاجمین از آسیب پذیری روز صفر موجود در پلتفرم انتقال فایل ایمن Forta GoAnywhere میسر شد. این آسیب پذیری (CVE-2023-0669) در 3 فوریه 2023 شناسایی شده بود. 

گروه باج افزاری کلاپ توانسته است با استفاده از این آسیب پذیری به صورت غیر قانونی به داده های کارمندان این شرکت در برخی کشورها دسترسی پیدا کند. 

کلاپ پیش از این اعلام کرده بود که آن ها توانسته اند با استفاده از این آسیب پذیری، بیش از 130 سازمان را مورد رخنه امنیتی قرار دهد. 

متخصصین امنیتی مدعی هستند این سری حملات به سازمان های دنیا از طریق پلتفرم فورتا گو اِنی وِر، تاثیرات مشابهی با رویدادی مانند هک Accellion در سال 2021 داشته باشد. 

از جمله سازمان های مورد هدف قرار گرفته در این سری حملات صورت گرفته از سوی گروه کلاپ، می توان به غول ارائه دهنده خدمات مراقبت های سلامت یعنی CHS، پلتفرم Hatch Bank و شرکت امنیت سایبری آمریکایی روبریک اشاره کرد.

احتمالا لیست سازمان های مورد هدف قرار گرفته توسط گروه Clop به مرور طویل تر خواهد شد!

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.