about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

یکپارچه‌سازی سیستم‌عامل‌های اندروید و کروم

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت گوگل در سال میلادی گذشته به توسعه‌دهنده‌ها اجازه داد برنامه‌های اندرویدی خود را با استفاده از «ران‌تایم برای کروم» (Runtime for Chrome)، در کروم‌بوک‌ها اجرا و آزمایش کنند. حال به نظر می‌رسد این شرکت قصد دارد به‌زودی نسخه‌ای از فروشگاه خود «Google Play» را نیز برای سیستم‌عامل کروم (Chrome OS) عرضه کند.
به‌تازگی گزارشی منتشر شد که نشان می‌دهد، شرکت گوگل موانع بین دو سیستم‌عامل خود را حذف کرده است. در بخشی از این گزارش نشان داده شد، در نسخه‌ی 51 سیستم‌عامل کروم، گزینه‌ای برای نمایش و فعال کردن برنامه‌های اندرویدی به نام «Enable Android app to run on your Chromebook» در تنظیمات کروم‌بوک اضافه شده است؛ اما کمی بعد از انتشار این گزارش، گزینه‌ی مورد نظر از تنظیمات سیستم‌عامل حذف شد. در هر صورت این موضوع بیان می‌کند کاربرانی که این گزینه را فعال کنند می‌توانند به فروشگاه گوگل در سیستم‌عامل خود دسترسی داشته و تمام برنامه‌های آن را اجرا کنند.
به نظر می‌رسد این ویژگی تنها در اختیار نسخه‌ی مخصوص توسعه‌دهنده‌ها قرار دارد و گوگل تا زمان برگزاری اجلاس «I/O» در مورد آن صحبت نخواهد کرد.
بر اساس نظر عده‌ای از کارشناسان، تغییرات و یکپارچه‌سازی سیستم‌عامل‌های گوگل با هدف جلب رضایت مشتریان انجام خواهد شد؛ زیرا بسیاری از کاربران در گذشته بارها از اینکه اندروید و کروم جداگانه نگهداری شده و برنامه‌های متفاوتی دارند شکایت می‌کردند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.