about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

استونی از یک سامانه مقابله با پهپادها رونمایی کرده است که با استفاده از هوش مصنوعی اهداف خود را شناسایی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت ماردوک (Marduk) استونی در زمان برگزاری اجلاس و نمایشگاه بین‌المللی سامانه‌های خودمختار، یومکس 2020 (UMEX 2020)، از جدیدترین نسل ابزار ردیابی پهپاد خود رونمایی کرد. این ابزار «ماردوک شارک» (Marduk Shark) نام داشته، می‌تواند اهداف را با دقتی بسیار بالا و میان برد تشخیص بدهد.

سامانه‌های مقابله با پهپاد مقرون‌به‌صرفه فعلی که در بازار یافت می‌شوند به شناسایی و ایجاد اختلال روی سیگنال رادیویی میان پهپاد و اپراتور آن وابسته هستند؛ اما پهپادهای جدید می‌توانند مأموریت خود را در طیف گسترده‌ای از باندهای فرکانسی و به شکلی کاملاً پنهان انجام دهند. به همین دلیل فناوری‌های فعلی توانایی مقابله با هواپیماهای بدون سرنشین جدید را ندارند.

سامانه ماردوک شارک یک نمونه قابل‌حمل میان برد (1 تا 5 کیلومتر) برای شناسایی پهپادها است. شارک بر پایه ادغام حسگرهای مختلف، به کارگیری جدیدترین الگوریتم‌های یادگیری ماشینی، سخت‌افزارهای تجاری و عناصر « non-ITAR» توسعه پیدا کرده است. این جنگ‌افزار می‌تواند به صورت مستقل پهپادهای مشکوک را شناسایی کرده و آن‌ها را هدف قرار دهد. شارک را می‌توان به سلاح‌های انرژی هدایت شده (direct energy)، یا تسلیحات جنبشی فعلی مجهز کرد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد