about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

یومکس 2020: معرفی آستوس، پهپاد آفریقای جنوبی

پیمانکار دفاعی آفریقای جنوبی پهپادی را با امکان انجام عملیات نظارتی در خارج از خط دید معرفی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت تولیدکننده تجهیزات دفاعی و امنیتی تلومات آفریقای جنوبی (Tellumat)، در زمان برگزاری اجلاس و نمایشگاه بین‌المللی سامانه‌های بدون سرنشین، یومکس 2020 (UMEX 2020)، از پهپاد آستوس (ASTUS) رونمایی کرد.

آستوس یک پهپاد با ابعاد متوسط است که قابلیت‌های تاکتیکی نظارتی است. این پهپاد برای به کارگیری در عملیات‌هایی در مدت زمان طولانی طراحی شده است که نیاز به جمع‌آوری و انتقال داده‌ها به صورت زمان واقعی دارند. برای مثال می‌توان به انجام مأموریت‌های تأمین امنیت مرزی، ساحلی و حفاظت از محیط‌زیست اشاره کرد. همچنین به منظور آموزش و تمرین اپراتورها برای انجام عملیات در خارج از خط دید توسط پهپادهای بزرگ‌تر به کار گرفته می‌شود.

آستوس سامانه‌های هوایی، کنترل زمینی و دوربین‌های نظارتی را در یکدیگر ادغام کرده، قابلیت نظارت سطح بالا را فراهم می‌آورد. همچنین به راه‌اندازی، استفاده و حمل‌ونقل آن بسیار ساده است. مدیریت این پهپاد به 4 نفر نیاز دارد. این افراد خلبان، اپراتور بار، حفظ ایمنی و تکنسین هواپیما هستند.

از ویژگی‌های آستوس می‌توان به 5.2 متر فاصله میان بال‌ها و وزن حداکثری 92 کیلوگرمی آن به همراه بار در زمان پرواز، 8 ساعت پرواز مداوم در ارتفاع 1.5 کیلومتری از سطح دریا اشاره کرد. این پهپاد دارای ارتفاع عملیاتی 2.7 کیلومتر است و می‌تواند حداکثر تا 4.2 کیلومتر از سطح دریا اوج بگیرد. بیشینه سرعت این پهپاد به 80 نات می‌رسد. همچنین از طیف گسترده‌ای از ارتباطات رادیویی ایمن پشتیبانی کرده و امکان انجام عملیات در خارج از خط دید تا فاصله 200 کیلومتر را فراهم می‌کند. آستوس می‌تواند تا 10 کیلوگرم محموله و حسگرها مختلف مانند تجهیزات نوری/گرمایی را با خود حمل کند.

آستوس دارای یک ایستگاه کنترل زمینی ماژولار و قابل‌حمل (GCS) است که امکان کنترل پهپاد را توسط بیش از یک اپراتور در موقعیت‌های جغرافیایی جداگانه فراهم می‌کند. همچنین دارای یک واحد کنترل اپراتور (OCU) و پایانه زمینی داده (GDT است که امکان مدیریت کنترل پرواز و عملیات را فراهم می‌آورد. واحد کنترل پرواز ضد آب بوده و نمایشگر آن به‌گونه‌ای طراحی شده است که امکان مطالعه داده‌ها را در نور مستقیم خورشید ارائه می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.