about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

نیروی زمینی امارات در زمان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات بدون سرنشین 5 قرارداد همکاری امضا کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی زمینی امارات در زمان برگزاری اجلاس و نمایشگاه سامانه‌های بدون سرنشین، یومکس 2020 (UMEX 2020)  و «نمایشگاه تمرین و شبیه‌سازی 2020، سیمتکس 2020» (SimTEX 2020)، 5 قرارداد به ارزش حدود 42 میلیون 500 هزار دلار امضا کرده است.

طارق محمد البانی، یکی از فرماندهان نیروی زمینی امارات گفت:

مجموع ارزش قراردادهای امضا شده با شرکت‌های خارجی به حدود 24 میلیون و 600 هزار دلار و شرکت‌های داخلی به حدود 17 میلیون و 800 هزار دلار می‌رسد.

ابانی تأیید کرد شرکت سرمایه‌گذاری سامانه‌های خودمختار ابوظبی، آداسی (ADSI)، برای خرید پهپادهای بدون سرنشینی به ارزش 15 میلیون دلار و شرکت اماراتی ارث (EARTH) نیز برای جرید وسایل نقلیه بدون سرنشین 2 میلیون و 800 هزار دلار قرارداد امضا کرده است.

همچنین به منظور دریافت خدمات پشتیبانی برای پهپادها قراردادی به ارزش 13 میلیون 600 هزار دلار با شرکت آمریکایی «Instiu» قرارداد امضا شده است. همچنین می‌توان به خریداری شدن پهپادها به ارزش 715 هزار دلار توسط شرکت تجارت وزارت خارجه اوکراین (Ukrainian State Foreign Trade Enterprise)  اشاره کرد. از طرفی شرکت « Caintech» انگلیس نیز به منظور با هدف خرید سامانه‌های هوایی تفاهم‌نامه‌ای به ارزش 10 میلیون و 300 هزار دلار امضا کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.