about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

یومکس 2020؛ سامانه ارتباطات لیزری هوایی

شرکت جنرال اتمیک اولین سامانه ارتباطات لیزری هوایی را با موفقیت آزمایش کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نمایشگاه و اجلاس بین‌المللی سامانه‌های بدون سرنشین ۲۰۲۰، یومکس (UMEX 2020) به تازگی در ابوظبی شروع به فعالیت کرده است. این نمایشگاه از تاریخ ۲۳ تا ۲۵ فوریه برقرار بوده و در آن‌ها ده‌ها پیمان‌کار دفاعی از سراسر جهان جدیدترین محصولات خود را به نمایش می‌گذارند.

شرکت آمریکایی سامانه‌های هوانوردی جنرال اتمیک (GA-ASI) که در زمینه تولید هواپیماهای بی‌سرنشین با قابلیت هدایت از راه دور (RPA)، رادارها، حسگرهای الکترونوری و چندین حوزه دیگر تخصص دارد، طیف گسترده‌ای از تجهیزات و پهپادها را در یومکس به نمایش گذاشتند.

جنرال اتمیک به طور خاص روی جنگنده‌های بدون سرنشین با قابلیت پرواز در ارتفاع بالا کار می‌کند که انواع مختلفی از حسگرها و سامانه‌های ارتباطی داده روی آن نصب می‌شوند. این کار به منظور افزایش قابلیت‌هایی مانند آگاهی موقعیتی و حمله سریع انجام می‌گیرد. این شرکت خدماتی مانند آموزش خلبانی و خدمات پشتیبانی از عملیات پهپادها ارائه می‌دهد. همچنین انواع ایستگاه‌های کنترل زمینی پیشرفته‌ای را نیز تولید می‌کند.

از دیگر تولیدات شرکت یاد شده می‌تواند به ادغام حسگرها با نرم‌افزار برای تقویت پلتفرم اطلاعات، نظارت و شناسایی (ISR) پهپادها اشاره کرد. همچنین سلاح‌های لیزری با توان بالا، حسگرهای الکترونوری و آنتن‌های ایجاد شده با متامواد (meta-material) نیز از دیگر محصولات این شرکت به حساب می‌آیند. از تولیدان معروف این شرکت در گذشته می‌توان به پهپادهای «MQ-9 Reaper»، «Gray Eagle» و «Predator C Avenger» اشاره کرد.

جنرال اتمیک اعلام کرد این شرکت به تازگی، با موفقیت «سامانه ارتباط لیزری هوایی یا الکس» (ALCoS) را با به کارگیری لینک ارتباطی از طریق ماهواره واقع در مدار جئو (GEO) آزمایش کرد. این ارزیابی با همکاری شرکت «تی ست اسپیس کام» (TESAT)، متخصص در ارائه پایانه‌های ارتباطات لیزری مدار جئو و به کارگیری بستر «LCT 135» انجام گرفت. این اولین دفعه است که یک ارتباط هوا به فضا، توسط سامانه‌های لیزری و با استفاده از پهپادهایی با قابلیت پرواز در ارتفاع متوسط و برد بالا (MALE) انجام گرفته است. پهپاد مورد استفاده در این رویداد «MQ-9» بود.

لیندن بلو (Linden Blue)، مدیرعامل سامانه‌های هوانوردی جنرال اتمیک گفت:

آزمایش مذکور گامی حیاتی در جهت ایجاد پهنای باند ارتباطی بزرگ برای هواپیماها بود که دشمن قابلیت ایجاد اختلال یا ردیابی آن را ندارد. الکس با از بین بردن گلوگاه ارتباطی کنونی در فناوری ارتباط ماهواره‌ای امواج رادیویی، امکان به کارگیری نسل جدید حسگرهایی توان بالا را فراهم می‌آورد.

الکس نتیجه پروژه‌ای 5 ساله بود که ظرفیت انتقال داده‌ای 300 برابر بیشتر از سامانه‌های ارتباط ماهواره‌ای فعلی ارائه می‌دهد. این فناوری می‌تواند به عنوان دروازه‌ای در شبکه هوایی مشترک (Joint Aerial Network) برای نیروهای میدان نبرد به کار گرفته شود. این سیستم قابلیت فعالیت در دو طول موج نوری 1054 و 1550 نانومتر را دارد.

پایانه‌های LCT 135 شرکت تی ست نیز هم‌اکنون در 7 ماهواره مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پایانه‌ها در هر روز بیش از 60 ماهواره را در فاصله 45 هزار کیلومتری به یکدیگر متصل کرده و در مجموع بیش از 30 هزار ارتباط را قرار می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.