about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

یوتیوب تعلیق حساب کاربری ترامپ را تمدید کرد

سخنگوی یوتیوب اعلام کرد پس از بررسی ها این پلتفرم تعلیق حساب کاربری دونالد ترامپ را به مدت نامحدودی تمدید می کند و بنابراین وی حق پست ویدئوهای جدید را نخواهد داشت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از گاردین، در اوایل ماه جاری و پس از حمله طرفداران ترامپ به کنگره آمریکا، یوتیوب حساب کاربری دونالد ترامپ را تعلیق کرد.

اکنون به نظر می‌رسد تعلیق حساب کاربری ترامپ در این شبکه اجتماعی برای مدت نامعلومی تمدید شده است. سخنگوی یوتیوب در این زمینه اعلام کرد: با توجه به نگرانی‌ها درباره احتمال افزایش خشونت، کانال دونالد ترامپ همچنان در وضعیت تعلیق باقی می‌ماند. تیم‌های ما فعال هستند و هرگونه تحولات را از نزدیک رصد می‌کنند.
این شبکه اجتماعی اشتراک گذاری ویدئو در ۱۲ ژانویه و پس از حمله طرفداران ترامپ به کنگره برای مدتی نامعلوم حساب کاربری وی را مسدود کرد و پس از بررسی دوباره تصمیم گرفت این تعلیق را همچنان حفظ کند. بر اساس این تعلیق حساب کاربری ترامپ آنلاین باقی می‌ماند اما رئیس جمهور سابق آمریکا قادر به پست ویدئوهای جدید نخواهد بود. همچنین کامنت ها زیر پست‌های فعلی این کانال غیرفعال هستند.
این شرکت فناوری درباره زمان رفع تعلیق هیچ اظهار نظری نکرده است.
یوتیوب یکی از چند پلتفرم فناوری بزرگ است که در اوایل ژانویه به دلیل احتمال ایجاد خشونت حساب‌های کاربری دونالد ترامپ را مسدود کرده‌اند.
فیس بوک و توئیتر نیز حساب کاربری رئیس جمهور پیشین آمریکا را به طور دائم تعلیق کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد