about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

ششمین سایت محبوب جهان سرویسی را راه‌اندازی کرده است که کاربران را قادر به معامله مستقیم بیت کوین، اتریوم و دیگر ارزهای دیجیتال می‌سازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ یاهو دات کام که بر اساس آمار رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها در الکسا، ششمین وب‌سایت پربازدید در سطح جهان و ایالات متحده آمریکاست، در هفته جاری همکاری خود را با شرکت توسعه دهنده API‌های مالی TradeIt اعلام کرد تا امکان خریدوفروش مستقیم ارز دیجیتال را در پلتفرم خود برای کاربران فراهم نماید.

همانند قابلیت خریدوفروش سهام در یاهو فایننس که در سال گذشته راه‌اندازی شد، هم‌اکنون دو گزینه خرید و فروش به صفحه مربوط به هر ارز دیجیتال در این پلتفرم افزوده شده و برای کاربران قابل‌نمایش است. کاربران می‌توانند پس از شروع عملیات خریدوفروش، به حساب کاربری خود در بروکرهای ارز دیجیتال نظیر کوین بیس، رابین‌ هود و غیره وارد شده و بدون ترک پلتفرم یاهو فایننس سفارش خرید یا فروش را اجرا نمایند.

جوآنا لمبرت در مقام مدیرکل بخش مالی و فناوری شرکت مادر یاهو به نام Oath عنوان کرد:

به‌عنوان سردمدار حوزه ارائه اطلاعات مالی، نگرش‌ها و تیترهای خبری مهم، ما همواره به دنبال ارائه خدمات بهتر به مخاطبان پلتفرم یاهو فایننس خواهیم بود.

او در ادامه گفته است:

همکاری ما با TradeIt از یک سال پیش آغاز شد. به‌واسطه این همکاری امکان معامله در بستر یاهو فایننس برای اولین بار فراهم شد. از اینکه این خدمات را برای ارزهای دیجیتال هم ارائه می‌دهیم، هیجان زده هستیم. ما سعی داریم میان این جامعه پر اشتیاق و پلتفرم مورد اعتماد خود یک ارتباط کارآمد ایجاد کنیم و خدمات وابسته به خریدوفروش ارز دیجیتال را در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

در حال حاضر قابلیت معامله ارز دیجیتال تنها در نسخه iOS نرم افزار یاهو فایننس فعال است، که در رتبه ۶۰ دسته‌بندی مالی اپ استور قرار دارد.

برخی از کاربران ابتدا این قابلیت را در نسخه‌های دسکتاپ و موبایل وب یاهو فایننس هم دیده‌ بودند که پس از یک روز ناپدید شد. یکی از نمایندگان شرکت Oath در مصاحبه‌ای با CCN در خصوص این موضوع اذعان داشت که سیستم مذکور پیش از راه‌اندازی رسمی در هفته‌های آتی، بر روی این پلتفرم‌ها در حال آزمایش بوده است.

گفتنی‌ است یاهوی ژاپن که به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری مشترک میان شرکت‌های Yahoo و Softbank راه‌اندازی شده و دیگر ارتباطی با نام آن ندارد، در اوایل سال جاری اعلام کرد که از یک صرافی ارز دیجیتال محلی، یک سهم ۴۰ درصدی خریداری خواهد کرد.

تازه ترین ها
کاهش
1404/02/17 - 10:24- هوش مصنوعي

کاهش سهم درآمد مایکروسافت از شرکت اُپن اِی آی

شرکت اُپن اِی آی قصد دارد پس از تجدید ساختار، سهم درآمد مایکروسافت را کاهش دهد.

مدیرعامل
1404/02/17 - 08:55- هوش مصنوعي

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: جامعه هنوز برای هوش جامع مصنوعی آماده نیست

هاسابیس می‌گوید شرکت‌ها تا یک دهه آینده می‌توانند به هوش جامع مصنوعی برسند.

پیوند
1404/02/17 - 08:44- هوش مصنوعي

پیوند کوانتوم با هوش مصنوعی؛ سلاح مخفی گوگل برای رهبری تکنولوژی آینده

گوگل با پروژه‌‌ جاه‌طلبانه‌ی کوانتومی خود می‌خواهد تا ۵ سال دیگر حل مسائلی را ممکن کند که ابرکامپیوترها از پس آن برنمی‌آیند.