about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

یادآوری خاطرات در واقعیت مجازی

پژوهشگران دانشگاه مریلند اعلام کردند، به یادآوری خاطرات با کمک واقعیت مجازی به شیوه ای بهتر صورت می گیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «techxplore»؛ فناوری واقعیت مجازی به سرعت در حال پیشرفت است و هم اکنون در زمینه های بسیاری مانند بازی های ویدئویی، آموزش دانش آموزان، جراحان و سربازان و مصارف پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.

دانشگاه مریلند مدتی قبل تحقیقاتی را در زمینه ی به کارگیری واقعیت مجازی و تاثیر آن در حوزه های آموزشی آغاز کرد. بر اساس نتایج به دست آمده توسط پژوهشگران، این فناوری می‌تواند روند یادگیری را بهبود بدهد. به علاوه مطالبی که در این بستر فراگرفته می شوند، بهتر در ذهن افراد مانده، به یاد آورده می شود.

محققان در تحقیقات خود از مفهومی به نام «قصر حافظه» (memory palace) استفاده کردند. در این شیوه افراد برای هر اطلاعاتی یک مکان فیزیکی خیالی مانند یک شهر کامل را در نظر گرفته و در زمان مورد نیاز به سادگی آن را فراخوانی می کنند. به گفته ی این افرد روش مذکور عملکردی مشابه با رمزنگاری داشته روند سازماندهی خاطرات و اطلاعات در حافظه بهبود می دهد.

اریک کروکوس (Eric Krokos)، دانشجوی دکترای علوم رایانه مریلند گفت:

انسان ها همواره از روش های بصری مانند نقاشی های قار و متن چاپی برای به خاطر سپاری بهتر اطلاعات استفاده می کنند. ما قصد داشتیم بررسی کنیم آیا واقعی مجازی گام بستر بعدی و پیشرفته ی در این زمینه به حساب می آید یا خیر.

دانشمندان برای بررسی نظریه ی خود از 40 داوطلب استفاده کردند. این افراد به دو گروه متفاوت تقسیم شدند. یکی از گروه ها ابتدا تصاویر واقعیت مجازی و سپس اطلاعات یک نمایشگر را مشاهده کرد و تیم دوم، برعکس این جریان را در پیش گرفتند.

به هر 2 گروه تصاویری از صورت افراد مختلف دریافت کردند. سپس پژوهشگران با استفاده از روش قصر حافظه، تصاویر را در قالب اتاق مجلل یک کاخ و شهری قرون وسطایی به افراد نشان دادند. هر 2 تیم به مدت 5 دقیقه به گشت و گذار در محیط پرداختند. یکی با حرکات موس و دیگر تغییر جهت سر. از داوطلبان خواسته شد، محلی را که هر تصویر در آن قرار داشت حفظ کنند.

سپس به مدت 2 دقیقه به افراد استراحت داده شد. بعد از آن همان محیط های قبلی به نمایش درآمد با این تفاوت که در محل تصاویر، جعبه های شماره گذاری شده ای قرار گرفته بودند. در نهایت از افراد خواسته شد، محل اصلی هر عکس را مشخص کنند.

نکته ی کلیدی در آزمایش بالا، شناسایی هر چهره از طریق مطابقت دادن آن با موقعیت فیزیکی، شرایط اطراف و فاصله ی فرد با آن است. نتایج نشان داد، واقعیت مجازی روند یادآوری اطلاعات را 8.8 درصد افزایش می دهد. همچنین 40 درصد از داوطلبان با بهبودی 10 درصدی مواجه شدند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.