about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

گوگل سال‌ها است که برای کاهش میزان حافظه‌ای که نرم‌افزار گوگل کروم مصرف می‌کند در حال تلاش است و به‌زودی بهبود قابل‌توجهی برای کاربران ویندوز ۱۰ ارائه خواهد داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ یکی از مهندسان گوگل اخیراً گفته است که نسخه جدید گوگل کروم با استفاده از تکنیکی از Microsoft Edge، میزان استفاده از RAM را کاهش خواهد داد و ازنظر تئوری، عملکرد آن تقویت خواهد شد. این روش برای مایکروسافت، ۲۷ درصد میزان استفاده از حافظه را کاهش داده است.

میزان بهبود گوگل کروم در دستگاه‌های مختلف متفاوت است؛ اما آزمایشات نشان می‌دهند که گاهی اوقات می‌توان تا صد‌ها مگابایت را در مرورگر و پردازش سیستم کاهش داد. این مهندس گفته است که سیستم‌های چندهسته‌ای کاهش بیشتری را احساس خواهند کرد.

بعدازاینکه گوگل بتواند با استفاده از کیت دولوپر ویندوز ۱۰، نرم‌افزار گوگل کروم را بسازد، این تغییر جدید را در آن تجربه خواهید کرد. این موضوع لزوماً منجر به پیشرفت عظیم در عملکرد نمی‌شود؛ اما اگر شما یک حافظه محدودی روی سیستم خوددارید یا دوست دارید تب‌های زیادی در مرورگر خود بازکنید، این ویژگی به شما کمک خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد