about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

گوگل و اپل به توافقی بر سر متوقف کردن به اشتراک گذاری موقعیت مکانی کاربران دست یافته‌اند که حفظ امنیت و حریم شخصی آنها را تسهیل می‌کند.

به گزارش  کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از ورج، شرکتی به نام ایکس – مد سوشیال کدهای برنامه نویسی خاصی را ابداع کرده که در برخی اپلیکیشن‌های گوشی‌های هوشمند موجود بوده و برای شناسایی موقعیت مکانی کاربران و فروش این اطلاعات به کار می‌رود. گوگل و اپل در تلاش هستند افزودن کدهای یادشده به اپلیکیشن‌های تلفن همراه را ممنوع کنند.

هر دو شرکت به برنامه نویسان و توسعه دهندگان اعلام کرده‌اند که باید کدهای شرکت ایکس – مد را از نرم افزارهای خود حذف کنند و در غیر این صورت اپلیکیشن‌های آنها از فروشگاه‌های آنلاین اپل و گوگل حذف می‌شود.

ایکس – مد خود نیز می‌تواند اطلاعات این کدها را دریافت کرده و به فروش برساند و از این طریق به داده‌های ارزشمندی در مورد موقعیت مکانی کاربران گوشی‌های هوشمند دست یابد. ایکس – مد بر اساس مقدار اطلاعات به دست آمده در مورد موقعیت مکانی کاربران هر اپلیکیشن به توسعه دهندگان آنها پول پرداخت می‌کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد کدهای یادشده در بیش از ۴۰۰ اپلیکیشن مورد استفاده قرار گرفته‌اند که برخی از آنها به طور گسترده از سوی مسلمانان مورد استفاده قرار می‌گیرند و لذا از این طریق می‌توان به راحتی از آنها در سراسر جهان جاسوسی کرد. به عنوان مثال این کدها به برخی برنامه‌های اعلام اذان و همین طور دوست‌یابی مخصوص مسلمانان اضافه شده‌اند.

اپل و گوگل به ترتیب دو و یک هفته به برنامه نویسان و توسعه دهندگان فرصت داده‌اند تا کدهای یادشده را از اپلیکیشن‌های خود حذف کنند و ممکن است این مهلت حداکثر به مدت ۳۰ روز تمدید شود. گفتنی است ارتش آمریکا از جمله خریداران مهم این نوع اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی کاربران گوشی‌های هوشمند و به ویژه کاربران مسلمان است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد