about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گوگل و اپل به توافقی بر سر متوقف کردن به اشتراک گذاری موقعیت مکانی کاربران دست یافته‌اند که حفظ امنیت و حریم شخصی آنها را تسهیل می‌کند.

به گزارش  کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از ورج، شرکتی به نام ایکس – مد سوشیال کدهای برنامه نویسی خاصی را ابداع کرده که در برخی اپلیکیشن‌های گوشی‌های هوشمند موجود بوده و برای شناسایی موقعیت مکانی کاربران و فروش این اطلاعات به کار می‌رود. گوگل و اپل در تلاش هستند افزودن کدهای یادشده به اپلیکیشن‌های تلفن همراه را ممنوع کنند.

هر دو شرکت به برنامه نویسان و توسعه دهندگان اعلام کرده‌اند که باید کدهای شرکت ایکس – مد را از نرم افزارهای خود حذف کنند و در غیر این صورت اپلیکیشن‌های آنها از فروشگاه‌های آنلاین اپل و گوگل حذف می‌شود.

ایکس – مد خود نیز می‌تواند اطلاعات این کدها را دریافت کرده و به فروش برساند و از این طریق به داده‌های ارزشمندی در مورد موقعیت مکانی کاربران گوشی‌های هوشمند دست یابد. ایکس – مد بر اساس مقدار اطلاعات به دست آمده در مورد موقعیت مکانی کاربران هر اپلیکیشن به توسعه دهندگان آنها پول پرداخت می‌کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد کدهای یادشده در بیش از ۴۰۰ اپلیکیشن مورد استفاده قرار گرفته‌اند که برخی از آنها به طور گسترده از سوی مسلمانان مورد استفاده قرار می‌گیرند و لذا از این طریق می‌توان به راحتی از آنها در سراسر جهان جاسوسی کرد. به عنوان مثال این کدها به برخی برنامه‌های اعلام اذان و همین طور دوست‌یابی مخصوص مسلمانان اضافه شده‌اند.

اپل و گوگل به ترتیب دو و یک هفته به برنامه نویسان و توسعه دهندگان فرصت داده‌اند تا کدهای یادشده را از اپلیکیشن‌های خود حذف کنند و ممکن است این مهلت حداکثر به مدت ۳۰ روز تمدید شود. گفتنی است ارتش آمریکا از جمله خریداران مهم این نوع اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی کاربران گوشی‌های هوشمند و به ویژه کاربران مسلمان است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.