about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

گوگل اعلام کرد از ابتدای سال آتی میلادی هزینه دریافتی از اپلیکیشن هایی که سرویس های خود را با گزینه پرداخت حق اشتراک در پلی استور ارائه می کنند کاهش می دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، درحال حاضر توسعه دهندگان اپ در سال نخست فعالیت خود در گوگل پلی ۳۰ درصد هزینه به گوگل پرداخت می کنند که این رقم در سال های بعد به ۱۵ درصد کاهش می یابد. در همین زمینه گوگل با انتقادات گسترده ای از سوی توسعه دهندگان روبرو بود.

این ساختار جدید از ژانویه ۲۰۲۲ میلادی اجرایی می شود و احتمالا توسعه دهندگان را تشویق می کند به جای ارائه سرویس با یک بار پرداخت، شیوه حق اشتراک را ارائه کنند.

علاوه بر آن گوگل اعلام کرد از اپ های کتاب الکترونیک و پخش موسیقی که بیشتر درآمد خود را هزینه تولید محتوا می کنند، نیز ۱۰ درصد هزینه دریافت می کند.

شرکت های بزرگی از جمله مایکروسافت و اسپاتیفای و همچنین استارت آپ های کوچک تر از شیوه دریافت کمیسیون گوگل پلی انتقاد کرده اند. آنها ادعا می کنند دریافت هزینه مذکور گزینه های انتخابی مشتریان را محدود می کند و به افزایش بهای اپ ها منجر می شود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد